Vecka 48 kör vi ett rätt stort system då stryktipskupongen är väldigt oviss. Vårt stryktipsförslag innehåller ett R-11-0-729 system där vi endast tar ut två säkra matcher. Match nummer 1 på kupongen är en riktig smällkaramell då Arsenal tar emot Manchester United på Old Trafford. Den matchen väljer vi att helgardera då båda lagen har bra form.

Våra 2 säkra

Vi har två bortalag som är favoriter att vinna i Liverpool och Tottenham men enligt oss känns de matcherna inte allas säkra då de möter svårspelade lag. Istället har vi vänt blickarna till The Championship.

Match 11. Preston – Queens Park Rangers

Queens Park Rangers har ingen seger i de 10 senaste bortamatcherna. Laget är inte alls att känna igen de senaste åren och det finns en risk att man kommer halka ur The Championship. Skadekris i QPR och avstängd mittfältare gör att vi chansspikar ettan. Senast hämtade QPR upp ett 0-2 underläge till 2-2 i slutminuterna men det kändes mer som tur än skicklighet. Laget är inte speciellt bra för tillfället. Inte nog med att man dras med skador i backlinjen utan man har dessutom fått Luke Freeman avstängd efter 5 gula kort. Ettan känns kul, motiverad och bra!

Match 12. Sheffield Wednesday – Hull

Vad har hänt med Hull. Det gamla Premier League laget sjunker allt längre ner i tabellen och det ser allt annat än ljust ut. Tränaren och tränarstaben hänger löst i Hull. Vi får se var det slutar när säsongen är över. Hemma har Sheffield Wednesday 4 raka utan förlust och det känns lite som att formen är stigande. Vi testar ettan på Sheffield mot ett mediokert Hull.

Kommentarer om Stryktipset

  • Ca 13 miljoner i jackpot väntar
  • Veckans systemspel heter R-11-0-729
  • Veckans säkraste får vi säga att Liverpool är med Salah i kanonform.
  • Se upp för både Watford och Swansea som är lågt streckade. ( Här har ni miljondragen)

Ja då ses vi på Lördag igen nånstans!