Vi ses på lördag! Ja med andra ord idag! Lördagen den 16 december (16/12) samlas vi Premier League fantaster för en ny härlig fotbollsomgång i den engelska högstaligan. Vi har ett gäng spännande möten att se fram emot men den största matchen denna lördag är alla gånger Manchester City – Tottenham med matchstart klockan 18:30. Matchen Manchester City – Tottenham sänds i direktsändning på ViaPlay.

Svenskt Spel har här tagit fram ett speltips åt dig samt ett par erbjudanden om gratisspel på Premier League! Längst ner i denna artikel kan du dessutom också läsa om var du kan se övriga matcher från de stora europeiska ligorna utan kostnad.

Premier League matcher 16/12

13:30 Leicester – Crystal Palace
16:00 Arsenal – Newcastle
16:00 Brighton – Burnley
16:00 Chelsea – Southampton
16:00 Stoke – West Ham
16:00 Watford – Huddersfield
18:30 Manchester City – Tottenham

Imorgon söndag 17/12 möts West Brom – Manchester United kl. 15:15 och Bournemouth – Liverpool 17:30.

Speltips Manchester City – Tottenham

Premier League fotbollen går nu in i slutfasen av den första halvan av säsongen med dagens inledande matcher i matchomgång 18. Därefter återstår tre omgångar innan nyårsafton övergår till 2018.

För spänningens skull…

För att göra premier League tabellen lite jämnare högst uppe i toppen skulle det sitta bäst med en bortaseger för Tottenham mot Manchester City idag. Förstår full ut om inte City fansen håller med om att det är nödvändigt att göra racet om ligatiteln jämnare än vad det är nu. Men situationen påminner i mångt och mycket om förra året då Chelsea befann sig i en lika överlägsen situation som manchester City gör i år. Och då var det många, inklusive mig själv, som inte tyckte det var lika spännande när titelracet mer eller mindre var över innan halva säsongen var spelad. Dock kan man inte låta bli att imponeras av manchester Citys brutala effektivitet denna säsong där Pep Guardiola verkligen lyckats få fram sina spelares yttersta kvalitéer att samspela med varandra på bästa sätt under en längre tid nu.

Häftig lördagkväll

Dagens möte mellan Manchester City och Tottenham kan komma att bli en häftig match. Om den här matchen skulle spelats för ett par veckor sedan hade jag nog inte trott på samma spännande möte dem emellan. Då hade Tottenham spelat fyra raka matcher i Premier League utan att vinna, med två förluster och två oavgjorda i bagaget. Samtidigt fanns inga svaghetstecken hos ett forcerande Manchester City. Och det gör det väl i och för sig fortfarande inte då man vägrar att förlora i ligaspelet denna säsong. Tottenham däremot har lyft sig de senaste veckorna ordentligt och visar nu upp samma fina form som man gjort under hela säsongens Champions League spel. Det kommer bli en mäkta intressant match att följa utvecklingen i ikväll.

Handikapp hörnspel

Efter en kol  på båda lagens statistik från deras senaste matcher visar en intressant detalj att bägge ofta skapar många höror i sina respektive matcher. Och detta gäller i matcher mot både ”svårare” och ”lättare” motstånd. När vi dessutom vet med oss att bägge de här lagen normalt sett har offensiva spelsystem som utgångspunkt kan det här bli en hörnrik match. Även om jag förstås tror att Tottenham kanske kan vara nöjda med oavgjort idag vid spel borta i Manchester så tror jag samtidigt inte på att de överger sina offensiva ambitioner helt och hållet. De kommer kontra med blixtsnabba omställningar vilka ska bli intressant att se vad de leder till.

Speltips Manchester City – Tottenham 16/12: Totalt över 10,5 hörnor i matchen till oddset 1,90 @ betway som ger nya kunder 1000 kr i bonus!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-16 kl. 08:57 men kan komma att ändras.

[table id=20 /]

Premier League Odds Erbjudanden

Ta ditt Gratisspel och spela om 20 000 kr!

1. Spela 100 kr Gratis bara idag 16/12!

Det är som sagt äntligen lördag vilket betyder matchdag i Premier League, Bundesliga och andra ligor! Hos NordicBet kan du idag hämta ett gratisspel värt 100 kr att använda på vilket sportevenemang du själv vill. Bara anmäl dig och lägg ett kvalificerande spel för minst 100 kr med fem valfria val till lägsta odds 1,30 i deras oddssektion.

[table id=16 /]

Kampanjvillkor:
 • Kampanjen pågår den 16 december från klockan 00.00 till 23.59 (CET). Du måste anmäla dig till kampanjen innan du lägger ditt kvalificerande spel för att få gratisspelet.
 • Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 100 kronor med fem valfria val till lägsta odds 1,3 i vår oddssektion under kampanjperioden för att få ditt gratisspel värt 100 kronor. Det kvalificerande spelet kan läggas antingen före matchstart eller som ett LiveBet, på datorn eller i mobilen. Minst fem val måste vara till lägsta odds 1,30. Det kvalificerande spelet går inte att lägga som ett systemspel och/eller som ett spel på marknaden LoveTheBet.
 • Du kommer att få ditt gratisspel värt 100 kr omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel.
 • Gratisspelet aktiveras genom att markera rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Om valet för gratisspel inte dyker upp på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.
 • Gratisspelet går att använda på valfritt event både på datorn och i mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt gratisspel innan den 16 december klockan 23.59 (CET) kommer gratisspelet att annulleras och avlägsnas från ditt konto.
 • Om du vinner på ditt gratisspel kommer du att få nettovinsten utbetald (insatsen betalas inte ut). Vinstsumman måste omsättas tre gånger till odds 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen.

2. Vinn din del av 100 000 kronor!

Premier League fortsätter! Satsa LIVE på valfri Premier League-match ikväll hos LeoVegas & få en lott. Ta del av upp till 10 lotter för att öka din chans att vinna din del av 100 000 kronor!

Spela till dig lotter till dragningen:
 • Satsa LIVE på valfri Premier League-match ikväll.
 • Spela för minst 100 kronor & minsta odds 1.80 för att få en lott, du kan samla upp till 10 lotter.
 • Totalt kommer 5 kontantvinster till ett värde av 20 000 kronor delas ut.

[table id=Leovegas /]

Satsa LIVE!
 • Erbjudandet gäller: 16 december 00.00 – 23.59
 • Endast LIVE-spel på Premier League-matcher ikväll gäller.
 • Satsa LIVE via dator, mobil, surfplatta eller app.
 • Cashed out, Each Way, eller annullerade spel gäller inte.
 • En spelare kommer att bli slumpmässigt dragen och vinna 20 000 kronor.
 • Alla spel lagda med andra gratisspel gäller ej mot erbjudandet.
 • Det här är ett kombinerat erbjudande mellan Casino och Sportsbook.

LeoVegas Football Club

Gratis Fotboll Stream Lördag 16/12

Se fotboll live stream utan kostnad hos några av spelbolagen för dig som är medlem, öppna enkelt konto idag genom att bara skriva in dina personuppgifter. Klicka på respektive länk nedanför för att läsa mer om live streaming för just den fotbollsligan du vill se matcher ifrån.

SPANIEN: LaLiga

16:15 Athletic Bilbao – Real Sociedad
18:30 Eibar – Valencia
20:45 Atletico Madrid – Alaves

Läs: Streama spanska La Liga här!

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Augsburg – Freiburg
15:30 Bremen – Mainz
15:30 Eintracht Frankfurt – Schalke
15:30 FC Köln – Wolfsburg
15:30 Stuttgart – Bayern München
18:30 Dortmund – Hoffenheim

Läs: Streama tyska Bundesliga här!

ITALIEN: Serie A

15:00 Inter – Udinese
18:00 Torino – Napoli
20:45 AS Roma – Cagliari

Läs: Streama italienska Serie A här!

FRANKRIKE: Ligue 1

17:00 Rennes – PSG
20:00 Caen – Guingamp
20:00 Dijon – Lille
20:00 Montpellier – Metz
20:00 Strasbourg – Toulouse
20:00 Troyes – Amiens

Läs: Streama franska Ligue 1 här!