Söndagens Premier League matcher 17 december är West Bromwich – Manchester United 15:15 och Bournemouth – Liverpool 17:30. Speltips x 2 kör vi denna söndag, veckans sista dag.

Topplagen hade medflyt under lördagens matcher, eller man kanske inte ska kalla det flyt då de var någorlunda förtjänta av sina segrar. Både Arsenal och Chelsea spelade hem varsina 1-0 vinster medan det blev väntad hemmavinst på Etihad Stadium i stormatchen mellan Manchester City och Tottenham. Ska dagens topplag Manchester United och Liverpool haka på de övriga topplagens helgsegrar?

LeoVegas Football Club

När det gäller speltipsen nedan så är oddsen korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-16 kl. 21:44 men kan komma att ändras.

Speltips West Brom – Man United

På söndag eftermiddag tar näst sämsta laget emot näst bästa laget hittills i Premier League den här säsongen på arenan The Hawthorns i West Bromwich. Det ska mycket till för att hemmalaget West Bromwich ska ta poäng i mötet med gästande Manchester United. West Brom har inte lyckats vinna någon av sina senaste 15 ligamatcher. Dessutom har man inte gjort mål i någon av sina senaste tre matcher. Däremot är de inte helt ofarlig då både Tottenham och Liverpool nyligen bara fått med sig en enda poäng från sina möten med laget från West Midlands. Tajt defensiv är West Bromwich melodi. Men det här ska manchester United klara av.

Tipset: Det blir bortaseger för Manchester United mot West Bromwich till ett odds som i skrivande stund står 1.60 @ bet365.

[table id=bet365 /]

Speltips Bournemouth – Liverpool

Söndagens sena eftermiddagsmatch mellan Bournemouth och Liverpool tar vid nästa direkt efter att slutsignalen ljudit i föregående Premier League match. Och den här matchen känns väldigt oförutsägbar på förhand. Bournemouth är visserligen farligt nära nedflyttningsplats men gjorde en stark insats senast i matchen mot Manchester United på självaste old Trafford. Mötet slutade med förlust 1-0, men ett oavgjort resultat var inte fasligt långt borta med facit i hand. Ska Bournemouth mot Liverpool lyckas bryta trenden med fem raka matcher utan vinst?

Liverpool kommer till Bournemouth och Vitality Stadium med en åtta matcher lång svit utan förlust. Dock oroar formen något då Liverpool nu två matcher i rad ”bara” fått med sig oavgjort mot Everton och West Bromwich. Dessutom spelades båda dessa två matcher på egen hemmaplan. Risken är stor för Liverpools del att vi återigen får se tappade poäng i matchen mot Bournemouth på söndagen.

Tipset: Vi spelar på oavgjort resultat till oddset 4,90 @ betsafe.

[table id=22 /]

Gratis Fotboll Stream Söndag 17/12

Se fotboll live stream utan kostnad hos några av spelbolagen för dig som är medlem, öppna enkelt konto idag genom att bara skriva in dina personuppgifter. Klicka på respektive länk nedanför för att läsa mer om live streaming för just den fotbollsligan du vill se matcher ifrån.

SPANIEN: LaLiga

12:00 Girona – Getafe
16:15 Celta Vigo – Villarreal
18:30 Las Palmas – Espanyol
20:45 FC Barcelona – Deportivo La Coruna

Läs: Streama spanska La Liga!

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Hannover – Leverkusen
18:00 RB Leipzig – Hertha Berlin

Läs: Streama tyska Bundesliga!

ITALIEN: Serie A

12:30 Verona – AC Milan
15:00 Bologna – Juventus
15:00 Crotone – Chievo
15:00 Fiorentina – Genoa
15:00 Sampdoria – Sassuolo
18:00 Benevento – Spal
20:45 Atalanta – Lazio

Läs: Streama italienska Serie A!

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Nantes – Angers
17:00 Nice – Bordeaux
21:00 Lyon – Marseille

Läs: Streama franska Ligue 1!