Sista SHL matcherna innan Julafton ska spelas idag torsdag 21 december (21/12). Vi plockar ut en duo säkra matcher i vårt speltips för dagen med det sammanlagda oddset 5,07. 

Alla SHL lag förutom Färjestad och Linköping spelar idag vilka redan fått gå på sin julledighet. Näst gång de dyker upp sker inte förrän på annandag jul 26 december då det vankas full omgång matcher i SHL.

Titta på SHL Live Stream!

Djurgården – Luleå kl. 19:00

Djurgården går starkt och närmar sig från sin andraplats sakta men säkert Växjö i toppen. Visst, än är det en bit kvar till Växjö då ytterligare 9 poäng måste hämtas in innan man är ikapp, men Djurgården har också två färre matcher spelade. Fyra vinster på senaste fem ska idag bli en femte vinst på senaste sex. För på hemmaisen i Hovet där man är så starka lär man inte tappa poäng mot ett Luleå som är inne i en variant av formsvacka efter tre raka förluster.

Speltips Djurgården – Luleå: Hemmavinst (1), odds: 1,78 @ NordicBet.

Mora – HV 71 kl. 19:00

På förhand ett spännande möte där båda lagen vann sina senaste matcher. Mora ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och är i förstås i behov av poäng mot sjunde placerade HV71. Och vi tror faktist de tar hem det här idag. Faktum är att Mora inte förlorat hemma mot HV71 på deras senaste åtta matcher mot varandra, varav sju är hemmavinster. Inte sedan 10 mars 2006 har Mora förlorat hemma mot HV71. Det är ett nästan osannolikt facit men visar bara på hur svårt jönköpingslaget har när man gästar Mora.

Speltips Mora – HV 71: Hemmavinst (1), odds 2,85 @ NordicBet.

Precis som vi angav i inledningen ger ett spel på denna dubbel ett odds på 5,07. Då vi på Svenskt Spel har satsat en hundring på detta dubbelspel ger det oss dryga femhundringen tillbaka vid vinst!

[table id=16 /]

SHL matcher 21 december

19:00 Djurgården – Luleå
19:00 Frölunda – Rögle
19:00 Karlskrona – Örebro
19:00 Malmö – Skellefteå
19:00 Mora – HV 71
19:00 Växjö – Brynäs

Spela 100 kr Riskfritt Spel!

Gör en insättning och få ett riskfritt spel värt 100 kr!

Hämta ett riskfritt spel värt 100 kr att använda på valfritt sportevenemang när du gör din nästa insättning. Allt du behöver göra för att omedelbart få det riskfria spelet är att anmäla dig till kampanjen under lucka 21 i NordicBets Julkalender och göra en insättning på minst 200 kr före midnatt (CET). Kom ihåg att det riskfria spelet måste användas i dag!

Regler och villkor

Kampanjen pågår den 21 december från klockan 00.00 till klockan 23.59 (CET). Du måste anmäla dig till kampanjen innan du gör din kvalificerande insättning för att få det riskfria spelet.

Du får ditt riskfria spel värt 100 kr omedelbart efter att du gjort en insättning på minst 200 kr. Hela beloppet på 200 kr måste sättas in i en insättning för att få ditt riskfria spel. Du måste ha tillräckligt mycket pengar på ditt konto för att kunna lägga det riskfria spelet.

Du aktiverar det riskfria spelet genom att markera rutan på spelkupongen innan du skickar in spelet. Om du inte kan se rutan för riskfritt spel på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.

Du kan använda ditt riskfria spel på vilket event du vill på både datorn och mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt riskfria spel innan den 21 december klockan 23.59 (CET) kommer det riskfria spelet att annulleras och tas bort från ditt konto.

Om du förlorar på ditt spel får du omedelbart dina pengar tillbaka, helt utan omsättningskrav. Om du vinner på ditt spel betalas hela beloppet ut, inklusive insatsen. All eventuell förtjänst (hela vinstbeloppet minus insatsen) omfattas av ett omsättningskrav på tre (3) gånger, som måste uppfyllas genom spel till oddset 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen.