Fredag 22 december är dan före dan före dopparedagen och vi har en Premier League match på spelschemat mellan Arsenal och Liverpool. Resterande nio Premier League matcher i omgång 19 spelas imorgon lördag 23 december. Då har vi bland annat tre stentuffa matcher att vänta i Everton – Chelsea, Burnley – Tottenham och Leicester – Manchester United.

Spela gratis på El Clásico mellan Real Madrid – FC Barcelona imorgon lördag 23 december kl. 13:00 genom att lägga 8 vinnande livespel på kvällens La Liga matcher Betis – Athletic Bilbao, Espanyol – Atletico Madrid. Läs mer om hur du kan spela gratis på El Clasico här!

Speltips Arsenal – Liverpool 22/12

Vi ser fram emot en härlig match i mötet Arsenal – Liverpool denna fredagskväll klockan 20:45. Ligafemman Arsenal (33p) vann senast hemma mot Newcastle med 1-0 medan gästande ligafyran Liverpool (34p) tvålade till Bournemouth med hela 0-4 på bortaplan.

Arsenal behöver en vinst för att gå om Liverpool i Premier League tabellen men det kommer krävas hårt jobb och effektivt målskytte för att det ska bli verklighet. Och det är just det som varit lite av ett dilemma senaste tiden för Arsenal. Målskyttet har inte varit i närheten av Liverpools målproduktion om man jämför deras fyra senaste ligamatcher. Visst är det sällan som Arsenal går av en fotbollsplan utan att göra mål, men bara ett mål per match i tre utav fyra matcher tillsammans med 0-0 matchen mot West Ham för en dryg vecka sedan är inget som ger skrämselhicka precis. Liverpool däremot har på lika många matcher (4 st) gjort 10 mål!

Hörnspel…

Det känns som att det är lite fördel för Liverpool i matchen mot Arsenal men så är det ju det där med att spela hemma eller borta som många gånger visat sig vara en viktig faktor. Känslan är att det kan gå lite hur som helst resultatmässigt faktiskt. Istället för att ge oss på ett speltips med en vinnare i matchen vänder vi blickarna åt en annan oddsmarknad som känns mer lockande, nämligen hörnspel.

Att få till hörnor är något som bägge lagen är riktigt bra på. En titt bakåt på tidigare matcher visar upp en statistik med många hörnor för respektive lag i stort sett varenda match. Vi tror det kan ha att göra med att båda lagen i grunden har ett spelsystem som bygger på snabbt och explosivt anfall med mer rakt på mål än att lirka runt bollen i sidled och vänta på öppningar.

Båda lagens tränare förordar snabba omställningar och uttnyttjande av kanterna som transportsträckor för att sedan slå inlägg. Detta varvat med att bryta igenom försvaret med snabba ruscher ifrån mitten av fotbollsplanen skapar en del oreda för motståndarlag. Det är inte sällan som försvarande backar i motståndarlagen då får bollen på sig eller gör rensningar som resulterar i hörnor.

Vårt Premier League speltips 22/12

Totalt antal hörnor i matchen Arsenal – Liverpool över 10,5. Odds: 2,00 @ Betway. Nya Betway kunder får 1000 kr i gratisspel!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-22 kl. 09:38 men kan komma att ändras.

Betway erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Spela 100 kr Gratis!

Äntligen fredag, matchdag på Emirates Stadium, där Arsenal tar emot Liverpool, och du kan hämta ett gratisspel värt 100 kr att använda på matchen – eller valfritt sportevenemang hos NordicBet!

Allt du behöver göra är att anmäla dig under lucka 22 i NordicBet’s Julkalender och lägga ett kvalificerat spel för minst 200 kronor till lägsta odds 1,50 före midnatt (CET) för att få ditt gratisspel.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

 

Gratisspel villkor

Kampanjen pågår den 22 februari från klockan 00.00 till klockan 23.59 (CET). Du måste anmäla dig till kampanjen innan du lägger ditt kvalificerande spel för att få gratisspelet.

Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 200 kronor till lägsta odds 1,5 i vår oddssektion under kampanjperioden för att få ditt gratisspel värt 100 kronor. Det kvalificerande spelet kan läggas antingen före matchstart eller som ett LiveBet, på datorn eller i mobilen. Det kan vara ett singelspel eller ett kombispel, och om det är ett kombispel måste minst ett av valen vara till odds 1,50 eller högre. Det kvalificerande spelet går inte att lägga som ett systemspel och/eller som ett spel på marknaden LoveTheBet.

Du kommer att få ditt gratisspel värt 100 kr omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel.

Gratisspelet aktiveras genom att markera rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Om valet för gratisspel inte dyker upp på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.

Gratisspelet går att använda på valfritt event både på datorn och i mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt gratisspel innan den 22 december klockan 23.59 (CET) kommer gratisspelet att annulleras och tas bort från ditt konto.

Om du vinner på ditt gratisspel kommer du att få nettovinsten utbetald (insatsen betalas inte ut). Vinstsumman måste omsättas tre gånger till odds 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen.