Två Premier League matcher har vi på spelschemat denna allra sista dag på året 2017. Söndag 31 december bjuder först på det tidiga mötet Crystal Palace – Manchester City kl. 13:00 och därefter West Bromwich – Arsenal som har matchstart kl. 17:30. Vi har idag skrivit ihop två korta spelförslag åt dig på var och en av matcherna.

Läs om hur du kan Streama FILM Gratis här!

Crystal Palace – Manchester City kl. 13:00

Crystal Palace såg ut att vara rejält på gång en vecka före jul när de segrade i två matcher efter varandra mot Watford och Leicester. Men efter det har det blivit en oavgjord match mot bottenkollegan Swansea och nu senast en förlust på hemmaplan med 2-3 mot Arsenal. Manchester City har hittills den här säsongen spelat ihop nitton segrar och en oavgjord på totalt tjugo ligamatcher vilket är bäst genom tiderna i Premier League sammanhang. Och inte lär Manchester City förlora idag heller, utan frågan är snarare med hur många måls marginal bortasegern blir? Det finns ingen som tror på något annat än City seger idag, knappt inte ens Crystal Palace spelarna själva med tränaren Roy Hodgson i spetsen som uttalat sig om mötet med City.

Speltips: Asian Handicap Manchester City -2,75.
Odds: 3,50 hos både Mr Green och LeoVegas.

West Bromwich – Arsenal kl. 17:30

Tabelljumbon West Bromwich gästas idag av tabellsexan Arsenal på arenan The Hawthorns. Arsenal är obesegrade i sina senaste 5 matcher och West Bromwich har inte lyckats vinna någon av sina senaste 18 matcher. Där har ni förhållandena i stort inför kvällens möte vars förutsättningar i mångt och mycket påminner om dagens föregående match även om det såklart är klasskillnad mellan Arsenal och suveräna serieledarna Manchester City. Vi tror dock Arsenal tar chansen att knapra in några poäng på ligatrean Manchester United som igår bara fick oavgjort 0-0 i sin hemmamatch mot Southampton.

Speltips: Arsenal vinner över West Bromwich.
Odds: 1,68 hos både Betsafe och Betsson.