25 fotbollsmatcher ska spelas i FA-cupen denna Trettondag jul lördag 6/1 och 5 av dem visas via live stream hos några av spelbolagen direkt på hemsidan. Speltips med bra spelvärde har vi hittat i 2 av matcherna; Manchester City – Burnley och Norwich – Chelsea.

FA-cupen Live Stream Lördag 6/1

Som kund hos något/några av spelbolagen kan du spela live odds för pengar och streama FA-cupen utan kostnad hos flera av spelbolagen direkt i mobilen, datorn eller läsplattan.

Dessa spelbolag direktsänder matcherna för sina kunder inne på hemsidan…

…och matcherna som du kan streama live är:

13:45 Fleetwood – Leicester
16:00 Exeter – West Brom
16:00 Fulham – Southampton
16:00 Manchester City – Burnley
18:30 Norwich – Chelsea

Speltips FA-cupen 6 Januari

Vi tar här oss en titt på dagens spelvärden i de två matcherna Manchester City – Burnley och Norwich – Chelsea.

Speltips Manchester City – Burnley

Manchester City är i sitt livs form och har varit så under hela säsongen vilket både den överlägsna ledningen i Premier League tabellen visar och det uppradande av antal segrar som de kan stoltsera med.

Burnley har å sin sida överraskat de flesta med att såhär långt in på säsongen ligga placerade som sjua i tabellen närmast efter Arsenal. Dock har det sett lite knackigare ut på sistone för Burnley där de inte vunnit en enda match på sina fem senaste försök.

City är storfavorit och ska så vara då de inte bara är bättre som lag utan också har massor av stjärnspelare att plocka av i sin trupp vilket är värdefullt nu när spelschemat är som allra tuffast under säsongen. Burnleys bästa spelare får nu lida för att vara mer eller mindre tvungna att spela varenda match med färre riktigt bra alternativ på avbytarbänken.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,50 @ bet365
Insats: Medel/Hög
Avspark: 16:00

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-06 kl. 11:22 men kan komma att ändras.

Speltips Norwich – Chelsea

Sista matchen ut i FA-cupen trettondagen är Norwich möte med Chelsea. Norwich som till vardags den här säsongen spelar i Championship ligger i mitten av tabellen. De har haft det tufft mot de bättre lagen i ligan medans poängen oftast har kommit mot lagen i den lägre regionen av tabellen.

Regerande Premier League mästarna Chelsea ligger trea just nu i Premier League med bara en poäng efter Manchester United på andra plats.

Championship lag kan definitivt ibland överraska stora Premier League lag vilket vi sett Bristol City gör mot Manchester United i EFL Cup för inte så länge sen. Och även Derby höll stången länge mot Manchester United i gårdagens möte in FA-cupen i en match som till sist slutade 2-0 till United. Men den stora skillnaden mellan Bristol City, Derby County och Norwich är att de två förstnämnda är topplag i Championship och är så pass bra att de kan slå vilket lag som helst en bra dag. Norwich behöver mer än en bra dag för att vinna eller ens spela oavgjort mot ett lag som Chelsea. De behöver tur också, samtidigt som Chelsea gör en av sina sämre insatser för säsongen.

Speltips: Chelsea vinner över Norwich (2)
Odds: 1,44 @ bet365
Insats: Hög
Avspark: 18:30

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-06 kl. 11:22 men kan komma att ändras.

 

Dagens matcher i FA-cupen

Här ser du lördagens alla FA Cup matcher som spelas där ett fåtal alltså visas via live stream hos spelbolagen (se ovan).

13:45 Fleetwood – Leicester
14:00 Middlesbrough – Sunderland
16:00 Aston Villa – Peterborough
16:00 Birmingham – Burton
16:00 Blackburn – Hull
16:00 Bolton – Huddersfield
16:00 Bournemouth – Wigan
16:00 Brentford – Notts County
16:00 Cardiff – Mansfield
16:00 Carlisle – Sheffield Wed
16:00 Coventry – Stoke
16:00 Doncaster – Rochdale
16:00 Exeter – West Brom
16:00 Fulham – Southampton
16:00 Ipswich – Sheffield Utd
16:00 Manchester City – Burnley
16:00 Millwall – Barnsley
16:00 Newcastle – Luton
16:00 QPR – Milton Keynes
16:00 Stevenage – Reading
16:00 Watford – Bristol City
16:00 Wolves – Swansea
16:00 Wycombe – Preston
16:00 Yeovil – Bradford
18:30 Norwich – Chelsea