FA-cupen fortsätter på söndagen den 7:e januari med fyra nya matcher. Vi riktar in vårt speltips på matchen Nottingham – Arsenal med matchstart kl. 17:00 som du också kan spela live odds på och streama i direktsändning utan kostnad hos flera av spelbolagen. Ytterligare en av de fyra matcherna kan du se via live streaming och det är Shrewsbury mot West Ham med avspark klockan 15:00.

FA-cupen Live Stream Söndag 7/1

Som kund hos något/några av spelbolagen kan du spela live odds för pengar och streama FA-cupen utan kostnad hos flera av spelbolagen direkt i mobilen, datorn eller läsplattan.

Dessa spelbolag direktsänder matcherna för sina kunder inne på hemsidan…

 

Speltips Nottingham- Arsenal

Nottingham ligger på fjortonde plats av tjugofyra lag i engelska andraligan Championship. Tre förluster och två oavgjorda på fem senaste matcherna i Championship avskräcker nog inte arsenal särskilt mycket som säkerligen väljer att börja med några av sina storstjärnor på bänken för att vila dem till tuffare uppdrag framöver.

Arsenal är inför mötet med Nottingham uppe i nio raka matcher utan förlust. men fem av dessa matcher har slutat oavgjort. så visst finns chansen för Nottingham att om möjligen få till ett oavgjort resultat om Arsenal vilar för många av sina bästa spelare. Jag tror dock Arsenal tränaren Arsene Wenger inte gärna delar Chelseas öde som igår bara fick oavgjort mot Championship laget Norwich och därmed tvingas spela om matchen. Nej helst vill man definitivt undvika omspel i detta pressade läge när matcher återfinns var och varannan dag på spelschemat. Vi tror att Arsenal kör fullt ös framåt från start för att ”döda” matchen så tidigt som möjligt så man kan gå lite på sparlåga resten av matchen.

Speltips: Bortalaget Arsenal gör mål i första halvlek
Odds: 1,54 @ Betsafe
Insats: Medel/Hög
Avspark: 17:00

 

Streama Fotboll Söndag 7 Januari 2018!