Tufft och jämnt möte väntas denna måndag 8 januari (8/1) när Brighton och Crystal Palace drabbar samman på Amex Stadium med avspark klockan 20:45. Speltips & Live Stream finnes!

Matchen Brighton – Crystal Palace ser du via gratis FA Cup live stream!

Speltips Brighton – Crystal Palace

Brighton (plac: 12) och Crystal Palace (plac: 14) är placerade nästan precis bakom varandra i Premier League tabellen. Nu väntar ett utslagningsmöte i FA-cupen för redan tröttkörda spelare i de bägge lagen. Premier League klubbarna är inne i sitt mest intensiva skede för säsongen och FA-cupen är av stor vikt för både Brighton och Crystal Palace där kanske den enda chansen till en större framgång denna säsong finns.

Senast lagen möttes var för drygt en månad sedan i Premier League den 28:e november. Även då hade Brighton favör av hemmaplan och då slutade matchen oavgjort 0-0. Med tanke på hur jämna alger verkar vara i och med tabellplaceringen i Premier League samt det oavgjorda resultatet förra gången de möttes för lite tid sedan så tror vi inte på många mål i den här FA-cup matchen.

Speltips: Totalt under 2,5 mål i matchen
Odds1,62 @ Betfair
Insats: Medel
Datum: 2018-01-08
Avspark: 20:45