Helgens toppmatch nummer 1 får vi nog ändå påstå att dagens söndagsmatch Liverpool – Manchester City är. Vi har avspark 14/1 klockan 17:00 och matchen direktsänds på ViaPlay.

Hittills har inget lag lyckats besegra ligaledaren Manchester City den här säsongen i Premier League. Ska ligafyran Liverpool bli först med att klara av den bedriften idag?

Speltips Liverpool – Manchester City 14/1

Vi nämnde att Liverpool – Manchester City enligt oss är helgens toppmatch i Premier League. Men vi känner till och med för att gå ett steg längre. Som förhållandet är nu så kan det bli en aspirant till hela säsongens största match när det gäller intensitet, fart och spänning.

Offensiva spelstilar

Både Liverpool och Manchester City har en spelfilosofi där offensivt spel ligger varmt om hjärtat hos de bägge tränarna Jürgen Klopp och Pep Guardiola. Liverpool kommer definitivt spela offensivt på den egna hemmaplanen Anfield vilket man gjort i varenda match hittills under säsongen. Men vi är lika säkra på att också Manchester City kommer spela sitt offensiva kort fullt ut. Det ligger så att säga numer i City’s natur att spela offensivt hela matcherna igenom sedan Pep Guardiola infört sin Barcoffensiva spelstil i klubben. Dessutom är formen hos lagen extremt fin!

Formstarka lag möts

Dagens hemmalag Liverpool har inte förlorat en match sedan bortaförlusten mot Tottenham med 4-1 den 22 oktober. Och då är alla matcher inräknade inklusive Premier League, Champions League, FA-cupen, Av alla de sjutton matcher man spelat sedan förlusten tidigt i höstas så har Liverpool vunnit tolv av dem och spelat fem oavgjorda. Och att de samtidigt är helt obesegrade hemma på Anfield den här säsongen gör att Manchester City får något att bita i.

Detta står ju i och för sig ganska slätt gentemot manchester Citys imponerande resultatfacit. På säsongens alla trettiotre tävlingsmatcher för City har de vunnit allihopa utom två! Det blev en 2-1 förlust mot Shakhtar i Champions League 6/12 och senare oavgjort 0-0 mot Crystal Palace samma månad på Nyårsafton 31/12.

Skadeläget hyfsat hos båda

Liverpool får fortsatt undvara ungraren Adam Bogdan och engelsmannen Nathaniel Clyne s0m bägge är långtidsskadade. Frågetecken finns kring Jordan Henderson, Alberto Moreno och Daniel Sturridge. I Manchester City lägret är brasilianaren Gabriel Jesus och fransmannen Benjamin Mendy definitivt bort från spel. Vincent Kompany sägs vara nära en comeback, men här har vi svårt att se att Guardiola sätter in Kompany i en startelva efter så lång skadefrånvaro. Med detta sagt så tycker vi att skadeläget trots allt ser rätt bra ut hos båda lagen.

Tipset kanske överraskar dig

Med dessa förutsättningar som vi diskuterat ovan lutar det åt en härlig tillställning på Anfield senare i eftermiddag. Vi på Svenskt Spel var inne på att tippa ett BLGM spel men gick över till att vi faktiskt ser en härlig chans för Liverpool at ta tre pinnar på hemmaplan denna söndag. Någon gång måste väl ändå City’s förlustfria svit i ligan ändå brytas, och då tror vi det är dags idag.

Speltips: Liverpool vinner över Manchester City
Odds3,00 @ ComeOn
Insats: Låg/Medel
Datum: 2018-01-14
Avspark: 17:00
Live stream: ViaPlay

 

Vinn en Premier League-resa!

ComeOn är ett härlig spelbolag som satsar hårt på just Premier League. Kan det ha att göra med ett genuint intresse för premier League fotboll hos ägarna och medarbetarna på ComeOn måntro?

Hur som helst fokuserar ComeOn extra mycket på Premier League nu i januari. Under hela månaden januari månad lottar ComeOn ut en resa till England varje vecka där vinnaren tillsammans med en vän får nöjet att resa till England och se valfritt Premier League-lag spela på plats, allt till ett värde av 15 000 kr!

Du anmäler dig till tävlingen om resorna genom att anmäla dig till ComeOn’s nya bonusspel Straffspark som finns uppmärksammat på deras hemsida. Passa nu på att vara med i just den här veckans dragning där du alltså kan vinna en Premier League-resa för två. vinner du får du skräddarsy Premier League-resan helt efter ditt eget önskemål!

Anmäl dig hos ComeOn här! >>>

Öka vinsten med 30%!

Unibet låter dig öka vinsterna med hela 30% på spelodds genom kombinationsspel bara nu i helgen Lägg en trippel, fyrling, femling eller på fler fotbollsmatcher i helgen för att öka dina vinster med upp till 30% hos Unibet här! >>>

Söndagens matcher från toppligorna

Dessa matcher från Premier League, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga kan du betta på och streama live idag söndag 14 januari 2018.

ENGLAND: Premier League

14:30 Bournemouth – Arsenal
17:00 Liverpool – Manchester City

STREAMA PL PÅ VIAPLAY HÄR! >>> 

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 St. Etienne – Toulouse
17:00 Lyon – Angers
21:00 Nantes – PSG

LÄS OM LIGUE 1 LIVE STREAM HÄR >>>

SPANIEN: LaLiga

12:00 Levante – Celta Vigo
16:15 Alaves – Sevilla
18:30 Espanyol – Athletic Bilbao
20:45 Real Sociedad – FC Barcelona

LÄS OM LA LIGA LIVE STREAM HÄR >>>

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 FC Köln – Borussia Mönchengladbach
18:00 Dortmund – Wolfsburg

LÄS OM BUNDESLIGA LIVE STREAM HÄR >>>