Dagens hockey speltips 16/1 blir på returmötet i CHL-semifinalen mellan Växjö – Liberec. Nu har Växjö Lakers som enda svenska lag kvar i hockeyturneringen en ypperlig chans att gå till Champions Hockey League final 2018. Se avgörandet via gratis live stream med nedsläpp kl. 18:30!

Streama CHL Gratis!

Du kan streama matchen gratis på NordicBet i mobilen, läsplattan, datorn och tv’n vilket är perfekt om du inte har möjlighet att få fram SVT2-kanalen där du befinner dig. Öppna konto gratis hos NordicBet och se till att ha lite pengar på spelkontot samt var medveten om att landsbegränsning gäller! Men alla som befinner sig inom Sveriges gränser kan se CHL och matchen mellan Växjö Lakers HC och tjecksika Liberec.

Dagens CHL tisdag 16 januari

Se och spela på dagens avgörande semifinalreturer i Champions Hockey League

17:00 Trinec – Jyväskylä
18:30 Växjö – Liberec

Speltips Växjö – Liberec 16/1

Växjö Lakers HC fick med sig ett bra resultat (1-1) ifrån första mötet mot Bili Tygri Liberec i Champions Hockey League borta i Tjeckien förra tisdagen. Då stod det 0-0 efter första perioden varvid Växjö tog ledningen direkt i andra genom Liam Reddox med assist av Linus Fröberg. 0-1 stod sig perioden ut och så långt hade försvaret hos Växjö Lakers funkat klanderfritt. I tredje lyckades trots allt Liberec’s tjeckiska stjärnlöfte 20-årige Lukas Jasek kvittera drygt sex minuter in i perioden. Men även om det såklart blev nerv ordentligt i matchen mot slutet så var Lakers genomgående det bättre laget och vann faktiskt skottstatistiken med hela 39-21.

Men idag är en ny match och även om det är fördel Växjö Lakers så vet vi sedan tidigare matcher i CHL att bortalagen flera gånger överraskat med starka insatser som resulterat i vinster på bortais. Så här gäller det att Växjöspelarna är förberedda på en tuff semifinalretur där inget får skänkas bort i såväl tanke som spel. Är bara skärpan där hos alla i laget så ska detta rimligtvis gå vägen när man nu har avgörandet så att säga i egna händer på hemmaisen inför hemmafansen på ett förhoppningsvis fullsatt Vida Arena.

Speltips: Växjö vinner över Liberec inkluderat 2-vägs handikapp (0 : 1.5).
Odds1,66 @ NordicBet
Insats: Medel
Datum: 2018-01-16
Nedsläpp: 18:30
TV-kanal: SVT2
Live stream: NordicBet

Spela Gratis Live Odds på CHL!

Som officiell sponsor och spelpartner till CHL vill NordicBet belöna dig med ett gratis livespel (livebetting) på dagens CHL-semifinaler värt 100 kr. Matcherna spelas idag tisdag 16 januari 2018. Det är bara att anmäla dig och lägga ett spel före matchstart på 100 kr eller mer (minst ett val från CHL-semifinalerna till odds 1,50 eller högre) så får du ditt gratis livespel omedelbart. Gör dina spel, se matcherna på NordicBet live streaming och njut av stor ishockeydramatik!

SÅ FUNGERAR DET
  1. Anmäl dig till kampanjen. Ny hos NordicBet? Öppna ett konto här först!
  2. Lägg ett spel på CHL-semifinalerna före match på minst 100 kronor, där minst ett val har oddset 1,50 eller högre.
  3. Få direkt ett gratis livespel på CHL-semifinalerna värt 100 kr.