Sverige ger sig nu in i Handbolls-EM slutspelet och möter tuffa Frankrike med avkast klockan 18:15, lördag 20 januari. Matchen Sverige – Frankrike i Handbolls-EM 2018 Herrar kan du se via gratis live stream i mobilen, läsplattan och datorn på Unibet TV här! >>>

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund, vara inloggad och ha lite pengar på kontot. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat en satsning inom de senaste 24 timmarna.

Inför Sverige – Frankrike 20/1

Sverige tog i och med segern över värdnationen Kroatien i den sista gruppspelsmatchen med sig full pott poäng (4p) in i nästa gruppspel som nu tillhör slutspelsfasen i detta Handbolls-EM. Förstaplatserna och andraplatserna i de två grupperna som slutspelet nu består av innebär att dessa lag går till semifinal. Lagen som slutar på tredje plats i respektive grupp gör upp i en match om femte respektive sjätte plats.

Under torsdagskvällen spelades de första gruppspelsmatcherna i slutspelets grupp 1 och Norge vann då över Serbien samt Kroatien över Vitryssland. Därav en match mindre spelad för lördagens kombattanter Sverige och Frankrike enligt tabellen nedan.

För övrigt möts också Kroatien och Norge denna lördagkväll med start kl. 20:30.

Ställningen i Grupp 1:

  • 1. Norge,  4 poäng, målskillnad 96:87, 3 matcher spelade.
  • 2. Sverige, 4 poäng, målskillnad, 65:56, 2 matcher spelade.
  • 3. Kroatien, 4 poäng, målskillnad 88:80, 3 matcher spelade.
  • 4. Frankrike, 4 poäng, målskillnad 64:56, 2 matcher spelade.
  • 5. Vitryssland, 0 poäng, målskillnad 76:90, 3 matcher spelade.
  • 6. Serbien, 0 poäng, målskillnad 74:94, 3 matcher spelade.

I slutspelets grupp 2 gör följande lag upp om semifinalplatserna och match om 5:e-6:e platserna i turneringen; Makedonien, Spanien, Danmark, Tyskland, Tjeckien och Slovenien.

Sverige – Frankrike Speltips

Det blir verkligen ingen lätt match för Sverige mot Frankrike. Fransmännen har vunnit alla sina tre hittills spelade matcher i EM mot Norge, Österrike och Vitryssland. Således går man in i nästa EM-fas obesegrade. Det ska bli oerhört kul att se om Sverige kan bibehålla det fina spel man visade upp i större delen av matchen mot Kroatien senast. Nu när våra EM-svenskar har blivit varma i kläderna så tror vi på Svenskt Spel att Sverige kan mäta sig med Frankrike även om fransmännen är varnade av svenskarnas bragdmatch mot kroaterna. Tyvärr tror vi att Frankrike kommer att ta hand om inledningen av matchen och vara första laget att nå 5 mål i matchen, precis som man gjort i alla de tre tidigare matcherna.

Speltips: Frankrike är först till 5 mål
Odds1,63 @ unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-01-20 (lördag 20 januari)
Avkast: 18:15
Live stream: Unibet TV

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-20 kl. 08:00 men kan komma att ändras fram till matchstart.

[table id=unibet500 /]

Man City vinner över Newcastle – Förhöjt Odds 5,00!