Söndagen 21 januari till ära kör vi ett speltips med trippelodds på matcherna:

16:15 Real Madrid – Deportivo La Coruna
17:00 Southampton – Tottenham
20:45 Inter – AS Roma

odds tips 21 janReal Madrid – Deportivo La Coruna

Real Madrid kämpar frenetiskt med formen och har efter storsegern 5-0 mot en av toppkonkurrenterna Sevilla 9:e december för snart 1,5 månader sedan inte lyckats vinna någon av de efterföljande tre matcherna i la Liga. La Liga har till skillnad mot exempelvis Premier League ett väldigt sparsamt spelschema runt jul och nyår. Och kanske har detta glesa matchande påverkat real Madrid negativt. Stryk mot både FC Barcelona 0-3 och Villarreal 0-1 samt 2-2 mot Celta Vigo har gjort att Los Blancos halkat ner till femte plats i La Liga tabellen och är därmed just nu utanför Champions League platserna inför nästa säsong.

Deportivo La Coruna ligger på 18:e plats vilket i detta nu innebär nedflyttning om tabelläget skulle stå sig säsongen ut. Även Om Real Madrid haft en bedrövlig period på sistone så är Deportivo La Coruna betydligt sämre i alla fall. Så nu ska det väl idag i alla fall gå vägen för Real Madrid på egen hemmaplan och allt.

Speltips: Real Madrid vinner över Deportivo La Coruna (1)
Odds: 1,12 @ LeoVegas

LÄS OM GRATIS LA LIGA LIVE STREAM HÄR >>>

Southampton – Tottenham

Southampton är tredje sämsta lag i Premier League hittills den här säsongen medans Tottenham är på femte plats och slåss om en placering bland de fyra bästa som i så fall ger en Champions League biljett. Formkurvorna pekar i helt motsatt riktning för lagen där Southampton inte vinnit någon av sina tio senaste PL-matcher. Detta ställer vi i jämförelse med Tottenhams fem segrar och en oavgjord på sex senaste matcherna. Tottenham kör över Southampton denna söndag.

Speltips: Tottenham vinner över Southampton (2)
Odds: 1,68 @ LeoVegas

Inter – AS Roma

Det vankas toppmöte i Serie A ikväll! Tredjeplacerade Inter tar emot femman Roma. Hemmalaget Inter har visserligen haft det tungt en period nu utan en enda vinst på fem matcher. Men då kanske det är tur att Roma, som är en av huvudkonkurrenterna, haft det i stort sett axakt lika jobbigt. Vi tror just hemmaplanen fäller avgörandet i det här toppmötet mellan Inter – Roma och de tre poäng som skiljer lagen i detta nu kommer utökas till sex när kvällen är över.

Speltips: Inter vinner över AS Roma (1)
Odds: 2,50 @ LeoVegas

LÄS OM GRATIS SERIE A LIVE STREAM HÄR >>>

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-21 kl. 14:09 men kan komma att ändras.

TOTALODDS PÅ SÖNDAGENS TRIPPELODDS 21 JANUARI BLIR 4,70 @ LEOVEGAS!