Sevilla – Atletico Madrid möts denna tisdag 23 januari i kvartsfinalreturen i Copa del Rey och dagens hemmalag tar med sig ett 2-1 övertag ifrån första kvartsfinalmötet. Matchen som har avspark klockan 21:30 kan du spela live odds på och samtidigt se gratis på Unibet TV eller bet365 livestreaming.

Speltips Sevilla – Atletico Madrid

Vi väntar oss en mycket underhållande match mellan två lag som den senaste tiden blandat och gett lite senaste tiden. Sevilla, som ligger på en nuvarande sjätte plats i La Liga, fick som sagt med sig ett fint resultat från första omgången i kvartsfinalen av Copa del Rey när de bortaslog La Liga tvåan Atletico Madrid med 1-2. Och i lördags körde Sevilla över Espanyol med hela 0-3 på bortaplan. Så visst ser formkurvan oerhört lovande ut med tanke på att de under en period innan mer ha förlorat och spelat oavgjorda matcher än vad de vunnit.

Atletico Madrid har i en formmässig jämförelse gjort en närapå omvänd resa i början av det här året. Atletico inledde året med att få in den forna Chelsea anfallaren Diego Costa i laget och som gjorde mål direkt i sin debut mot Lleida i Copa del Rey den 3:e januari. Därefter vann Madridlaget ytterligare tre matcher på raken innan förlusten mot Sevilla kom då förra veckan varav Atletico Madrids mål gjordes av just Diego Costa. Nu i helgen lyckades Atletico Madrid bara få oavgjort mot mittenlaget Girona. Är formen på nedåtgående månde? Annars måste vi säga att de har intressanta och välkända anfallsvapen i Diego Costa, Antoine Griezmann och Fernando Torres.

Vi på Svenskt Spel tror att vi återigen få se båda lagen göra mål även i detta andra kvartsfinalmöte.

Speltips: Real Madrid vinner över Leganes (2)
Odds1,70 @ bet365
Insats: Medel
Datum: 2018-01-23
Avspark: 21:30
Live stream: Unibet TV eller bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-23 kl. 09:29 men kan komma att ändras.

Unibet TV – Direktuppspelning

Titta på live sportevenemang gratis – det finns hundratals varje månad. Du behöver bara ha lite pengar på ditt Unibetkonto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Streamade evenemang anges i kalendern med en TV ikon, men du kan också filtrera kalendern för att bara se streamade evenemang genom att markera ”Unibet TV” kryssrutan.

Måste jag betala för direktuppspelning på Odds?

Nej, Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund, vara inloggad och ha lite pengar på kontot. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat en satsning inom de senaste 24 timmarna.

Se La Liga live stream gratis!