Det är fredag 26 januari och dags för 16-delsfinaler i engelska FA-cupen med bland annat matchen Yeovil Town – Manchester United som du kan spela live odds på samtidigt som du tittar på matchen med start kl. 20:55 via gratis Live Stream hos Unibet TV här >>>

Speltips Yeovil – Man United

Yeovil Town som till vardags spelar i den engelska fjärde divisionen League Two har på sin väg till dagens möte med Manchester United bland annat slagit ut de två League One lagen Southend och Bradford. Manchester United har bara spelat en match tidigare i den här säsongens FA-Cup vilket var den 5:e januari när man mötte Championship tvåan Derby i en match som slutade 2-0 till United.

Senast Yeovil Town och Manchester United mötte varandra var 4 januari 2015, också det i FA-cupen. Då slutade matchen 0-2, till Man United som då agerade bortalag, efter mål av Ander Herrera och Angel Di Maria. Nu är det återigen dags för Manchester United att bege sig ca 35 mil söderut till Yeovil vilket säkert blir en häftig upplevelse för alla Yeovil fans på plats på arenan Huish Park vilken klarar av en publikkapacitet på 9 565 åskådare. Precis som förra gången för 3 år sedan så tror vi på Svenskt Spel att Manchester United håller nollan den här gången också.

Speltips: Båda lagen gör inte mål
Odds1,53 @ betfair
Insats: Hög
Datum: 2018-01-26 (fredag 26 januari)
Avkast: 20:55
TV-kanal: Eurosport 1
Live StreamUnibet TV (Läs om FA-cup live stream här!)

Öka dina odds och vinster!

Lägg en trippel, fyrling, femling eller fler fotbollsmatcher i helgen och öka dina vinster med upp till 30% hos unibet! Det är enkelt; gör din analys och välj ut dina favoritmatcher till ett kombinationsspel och boosta dina vinster ytterligare varje vecka mellan fredag och söndag med start från 12 januari till 4 februari 2018.

Speltyp & Vinstboost

  • Trippel 10%
  • Fyrling 20%
  • Femling eller mer 30%

Hur fungerar det?

  1. Leta lätt upp valfria fotbollsmatcher i oddsutbudet hos unibet här!
  2. Skapa dina spelkupong med valfria fotbollsmatcher mellan fredag och söndag varje vecka.
  3. Innan betalning klickar du på ”bonuserbjudanden” i kupongen och lägger till din vinstboost vilket gör att du ser ditt nu nya odds (inkluderat ökad vinst med respektive % vid eventuell vinst)