En rad spännande hockeymöten finns på dagens SHL agenda lördag 27 januari och vi har siktet inställt på toppmötet Växjö Lakers HC – Djurgården Hockey som har nedsläpp klockan 18:00!

Se sport på TV lördag 27 januari & söndag 28 januari helt gratis via live stream utan kostnad här!

Dagens SHL matcher 27/1

15:15 Linköping – Luleå
15:15 Malmö – Mora
15:15 Rögle – Karlskrona
15:15 Skellefteå – Frölunda
18:00 Färjestad – Örebro
18:00 HV 71 – Brynäs
18:00 Växjö – Djurgården

Speltips Växjö – Djurgården 27/1

Växjö Lakers HC äger svensk hockey för tillfället! Och detta säger vi utan att vara Lakers fans. Det är bara att konstatera att de hitintills har varit överlägsna den här säsongen såväl i Sverige som i hela Europa. Statistiken talar för sig självt. Växjö Lakers leder SHL överlägset med hela 16 poäng före dagens motståndare Djurgården Hockey. Och i Champions Hockey League (CHL) har Växjö avancerat ända till final vilken spelas mot finska Jyväskylä den 6:e februari och som sänds direkt på NordicBet!

Djurgården Hockey på andra plats i SHL är som sagt långt efter Växjö men bakom är det desto jämnare. Inför dagens SHL matcher har Djurgården 69 poäng och ner till sjätte platsen där Malmö ligger just nu så skiljer det bara 5 poäng. Visserligen har Djurgården en match mindre spelad än exempelvis trean Linköping och femman Frölunda samt två matcher mindre spelade än fyran Färjestad. Men marginalerna är trots allt små mellan att ligga på en kvartsfinalplats (1-6) eller en åttondelsfinal (7-10).

Växjö vinner sällan stort över sina motståndare och värnar om sin stabila defensiv framför hejdlöst anfallsglad hockey, och man kan väl inte säga något om det med tanke på hur bra det gått för dem. Djurgården däremot växlar allt mellan stora segrar till stora förluster där det lyckligtvis oftast har slutat med segrar den här säsongen. Men samma stabilitet i resultaten som Växjö ser vi inte. Har dock Djurgården en bra dag kan man såklart slå vilket lag som helst. Svenskt Spel tror på en jämn match mellan ett hemmastarkt Växjö och ett nästan lika starkt Djurgården på bortais.

Speltips: Totalt under 5,5 mål görs under ordinarie speltid
Odds1,51 @ NordicBet
Insats: Medel
Datum: 2018-01-27 (lördag 27 januari)
Nedsläpp: 18:00
TV-kanal: C More Sport

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-27 kl. 10:29 men kan komma att ändras fram till matchstart.