Vi drar upp en hel del lördagsgodis ur fiskdammen den här lördagen 27 januari och vi sållar ut den godaste pralinen i form av matchen Liverpool – West Bromwich i FA-cupen. Det ska spelas ett helt stim av FA-cup matcher i helgen varav de flesta just idag. Flera av dem kan du streama live helt gratis bara du har öppnat ett spelkonto hos unibet och har pengar insatt på kontot vilket är enkelt ordnat om man utnyttjar det fina välkomsterbjudandet där du får 500 kr i bonus av unibet om du sätter in 100 kr. Spela för 600 kr + streama matcherna live i direktsändning!

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Se här hela helgens live streaming schema >>>.

Liverpool – West Bromwich Speltips 27/1

Vi har kommit fram till 16-dels finalerna i FA-cupen som tjuvstartade redan igår med två matcher. Under fredagskvällen kunde vi bevittna Manchester Uniteds seger över League Two laget Yeovil Town med 0-4 samt Sheffield Wednesday’s 3-1 vinst över Reading. Men nu är det lördag och en hel dag full med fotbollsgodis följer!

Sista matchen ut bland dagens lördagsmatcher 27/1 i FA-cupen är Liverpool – West Bromwich med matchstart kl. 20:45, och som utgör den bästa lördagsunderhållningen ikväll enligt oss på Svenskt Spel. Precis innan kan du också se FA-cup matchen mellan Newport och Tottenham om du så önskar vilken startar klockan 18:30 och således slutar strax innan Liverpool – West Bromwich sätter igång.

Liverpool slog i förra omgången av FA-cupen ut Everton med 2-1 efter mål av James Milner och Virgil Van Dijk. West Bromwich betvingade Exeter med 0-2 efter mål av Jose Rondon och Jay Rodriguez. I Premier League är Liverpool ett topplag och West Brom nästjumbo så det är normalt klasskillnad mellan lagen. Men i cuperna är det av någon anledning nästan helt andra förutsättningar och ett normalt sämre lag kan slå ett betydligt bättre lag. Ofta har det att göra med att tränarna ofta i cupmatcher väljer att plocka om i laget för att vila viktiga spelare som spelat mycket senaste tiden. Men frågan är om Liverpool’s tränare Jürgen Klopp vågar experimentera för mycket nu när det ändå är ett så pass tufft motstånd som ett Premier League lag i West Brom man har att möta idag?

Vi tror att båda tränarna tar matchen på största allvar och ställer upp sina starkaste startelvor för dagen på benen. Och då ska Liverpool ta hem det här relativt enkelt. Visserligen åkte Liverpool en rejäl smäll i måndagen PL-möte med jumbon Swansea då man förlorade på bortaplan med 1-0. Men varnad av den matchen samt att det nu är spel på den egna hemmaplanen Anfield som gäller så kommer den förlusten inte att upprepas idag.

Speltips: Liverpool vinner matchen över West Bromwich
Odds1,29 @ bet365
Insats: Hög
Datum: 2018-01-27 (lördag 27 januari)
Avspark: 20:45
TV-kanal: Eurosport 1
Liverpool – West Bromwich Live StreamUnibet TV (Läs om FA-cup live stream här!)

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-27 kl. 14:08 men kan komma att ändras fram till matchstart.