På tisdagens Premier League spelschema 30/1 står tre matcher:

20:45 Swansea – Arsenal
20:45 West Ham – Crystal Palace
21:00 Huddersfield – Liverpool

Dagerns Premier League trippel

Idag bryter vi av de normalt enskilda speltips vi skriver och ger oss på ett trippelodds spelat på de tre Premier League matcherna som erbjuds. Men naturligtvis finns det ju inget som säger att du själv kan välja att bara spela på ett av oddsen om du vill följa något av tipsen. men med nya färska pengar på spelkontot vill vi nu testa att öka kassan rejält, därav vår oddstrippel. Dessutom tänker vi spela live odds på matchen Huddersfield – Liverpool som vi tror kan hända mycket spelkul i, plus att just den matchen också sänds i direktsändning på ViaPlay!

Speltips Swansea – Arsenal

Intressant match ur många aspekter! Henrikh Mkhitaryan kommer troligen göra sin debut för Arsenal efter spelarbytet med Manchester United som istället tog till sig Alexis Sánchez. Arsenal förlorar väldigt sällan hemma på Emirates Stadium men på bortaplan är det en helt annan sak. Arsenal är faktiskt bara ett mittenlag om man enbart ser på bortamatcherna med 3 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster på 12 bortamatcher hittills. Som tur för Arsenal är Swansea ligans sämsta hemmalag statistiskt sett. Dock övertygade Swansea senast när man slog självaste Liverpool som inför matchen hade 4 raka vinster. Underskattning av Liverpool? Svårt att säga. Hur som helst tror vi att det blir en jämn kamp med få mål, men vi säkrar ändå upp med att det trots allt får göras 3 mål i matchen för att spelet ska gå in.

Pst, håll ett öga på svenske vänsterbacken Martin Olsson i Swansea!

Speltips: Totalt under 3,5 mål i matchen
Odds1,42 @ betsafe

Speltips West Ham – Crystal Palace

Två extremt skadedrabbade lag drabbar samman denna tisdag i matchen West Ham – Crystal Palace. För West Ham’s del så blir anfallet det största bekymret. För några veckor sedan skadades Andrew Carroll och nu verkar inte heller Marko Arnautovic komma till spel efter att han ådrog sig en lårskada i FA-cupen senast mot Wigan. West Ham tränaren David Moyes som tillträdde i för några månader sedan i november ser gärna en stor och stark anfallare på topp men lär nu bli tvungen att använda lille Chicharito på den platsen mot Crystal Palace. Men Chicharito är nog inget dåligt alternativ ändå, han gjorde mål nästan direkt i sitt inhopp i senaste ligamatchen mot Bournemouth och räddade 1 poäng i 1-1 matchen. Men det kanske sämsta av allt är att även den offensive mittfältaren Manuel Lanzini också är på skadelistan sedan någon match tillbaka. Ja, offensiven har fått sig ett rejält avbräck inför mötet med Crystal Palace. Problemet för Crystal Palace är att de har lika många spelare på skadelistan de också. Det får helt enkelt bli ännu ett underspel här på antal mål i matchen.

Speltips: Totalt under 2,5 mål i matchen
Odds1,74 @ betsafe

Speltips Huddersfield – Liverpool

För vår egen del blir det här vår huvudmatch ikväll. Huddersfield på en fjortonde plats i Premier League tabellen tar emot tabellfyran Liverpool. 6 raka matcher utan vinst har nu Huddersfield fått samlat på sig varav de 3 senaste är förluster. Liverpool å sin sida var i kanonform inför den senaste ligamatchen borta mot tabelljumbon Swansea men lyckades på något obeskrivligt sätt inte få hål på dem trots massivt spelövertag. Swansea vann matchen med 1-0 efter matchstatistik som 28%-72% i bollinnehav, 3-21 i målchanser och 3-9 i hörnor? Detta tror vi inte upprepas idag mot Huddersfield, Liverpool kommer stå som vinnare när slutsignalen ljuder.

Speltips: Liverpool vinner matchen
Odds1,33 @ betsafe

[table id=22 /]

Totalt odds hos betsafe för dagens Premier League trippelodds: 3,29 @ betsafe!

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-30 kl. 11:34 men kan komma att ändras.

Gratis Championship Live Stream

Du vet väl att du kan se alla fotbollsmatcher från engelska andraligan Championship helt gratis utan kostnad på UNIBET TV HÄR >>>

Dagens Championship matcher tisdag 30 januari:

20:45 Birmingham – Sunderland
20:45 Burton – Reading
20:45 Hull – Leeds
20:45 Middlesbrough – Sheffield Wednesday
20:45 Millwall – Derby
20:45 Nottingham – Preston
20:45 Sheffield United – Aston Villa