Sju matcher ska avverkas i Premier League denna lillördag 31/1 och vi rekar toppmötet Tottenham-Manchester United som blåser igång kl. 21:00 ikväll och visas på Viaplay. Resterande sex Premier League matcher denna onsdag 31 januari är:

20:45 Chelsea – Bournemouth
20:45 Everton – Leicester
20:45 Newcastle – Burnley
20:45 Southampton – Brighton
21:00 Manchester City – West Brom
21:00 Stoke – Watford

Streama den här onsdagens båda cupsemifinaler gratis på Unibet TV här >>> från dels italienska cupen AC Milan – Lazio (20:45) och så den spanska cupsemifinalen Leganes – Sevilla (21:30).

Tottenham-Manchester United 31/1

Tottenham tappade något överraskande poäng borta mot Southampton i förra ligaomgången för drygt en vecka sedan då det blev 1-1 på bortaplan. Men kanske skulle man inte bli så överraskad ändå eftersom vi visste att Manchester United bara fick oavgjort mot samma lag dan före nyårsafton, och det var på Old Trafford! Däremot var det en större överraskning att Tottenham bara spelade oavgjort 1-1 i lördags mot Newport till vardags spelandes i den engelska fjärdedivisionen League Two? Detta trots att Tottenham startade med många av sina bästa spelare i matchen som till exempel Harry Kane som för övrigt gjorde Tottenhams enda mål. Man blir inte riktigt klok på Tottenham då de blandar toppmatcher med riktiga bottennapp.

Ser ljust ut för United

Då är Manchester desto mer pålitliga den här säsongen, i alla fall i jämförelse med Tottenham och jämfört med hur man presterade föregående säsong. Man United vinner betydligt fler matcher den här säsongen då förra säsongen bestod av alldeles för många oavgjorda matcher för att man då skulle tillhöra den absoluta toppen av Premier League. Nu ligger Manchester United tvåa i tabellen, efter mer eller mindre, redan klara ligamästarna Manchester City. Chelsea jagar närmast bakom 3 poäng efter, och sedan Liverpool 6 poäng efter och därefter kvällens motståndare Tottenham 8 poäng bakom United. Det ser allt ljusare ut för Manchester United som fått tillbaka många av sina skadade spelare och nu bara har Eric Bailly och Zlatan Ibrahimovic kvar på skadelistan. Dessutom har man ju bytt till sig anfallaren Alexis Sanchez från Arsenal i utbyte mot mittfältaren Henrikh Mkhitaryan.

Vi tippar BLGM

Manchester Uniteds förutsättningar och form är bättre än Tottenhams men Tottenham är starka på hemmaplan och har endast förlorat en match på Wembley Stadium den här säsongen. Så vi räknar med ett särdeles hett möte i Tottenham-Manchester United under lillördagskvällen.

SpeltipsBåda lagen gör mål (BLGM) i matchen Tottenham-Manchester United
Odds1,74 @ betsson
Insats: Medel
Datum: 2018-01-31 (onsdag 31 januari)
Avspark: 21:00
Live StreamViaplay

NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus