Viktig SHL match spelas idag lördag 3 februari mellan Karlskrona – Malmö med nedsläpp klockan 18:00. Jumbon Karlskrona HK har 7 poäng upp till de närmaste lagen Mora och Rögle. Malmö Redhawks på femte plats har för närvarande en kvartsfinal biljett i besittning med det skiljer endast 2 poäng ner till Skellefteå på sjunde plats som istället skulle innebära en plats i åttondelen.

Spela live betting hos huvudsponsorn NordicBet samtidigt som de ser på matchen hos C More!. Vårt speltips längre ner spelas till oddset 1,89!

Streama Karlskrona – Malmö live direkt på C More här! >>>

Streama nya Beck filmen GRATIS!

Streama dagens världspremiär ”Beck – Den tunna isen” helt gratis på C More här!

Läs mer om hur du kan streama film gratis här just nu i 2 veckor hos C More och 1 månad hos Viaplay!

Speltips Karlskrona – Malmö 3/2

Karlskrona HK kommer till spel mot Malmö Redhawks med två raka förluster i bagaget. Förlusten mot Linköping kan man nog leva med i en match som slutade 2-3 och ändå visade att man kan mäta sig med de ”bättre” lagen. Men den efterföljande 3-1 förlusten nu senast mot bottenkollegan Mora var nog desto tuffare att ta in. Denna lördagkväll ger man sig i kast med formstarka Malmö Redhawks som vann deras senaste drabbning i början av januari med 3-6 (se sekvenser från matchen längre ner).

Malmö Redhawks vann i tisdags mot mot Brynäs på bortais med komfortabla 1-4. Därför kanske man något övermodigt gick in i mötet hemma mot Örebro i torsdags där man låg under med 1-3 innan man fick fart på skridskorna. Vid full tid stod det 4 lika och eftersom förlängningen blev resultatlös fick allt avgöras på straffar. Malmö klarade av dem bäst och fick därmed med sig en extra pinne från mötet.

Karlskrona har förlorat fyra av sina senaste fem hemmamatcher och Malmö har vunnit tre utav de fem senaste bortamatcherna. Tittar man på säsongens resultatfacit för hemma- respektive bortastatistik så är Karlskrona ligans sämsta hemmalag och Karlskrona ligans näst bästa bortalag totalt sett.

Speltips: Malmö vinner matchen
Odds1,81 @ NordicBet
Insats: Medel
Datum: 2018-02-03 (lördag 3 februari)
Nedsläpp: 18:00
Live Stream: C More Premium (Läs om: C More Gratis)

[table id=16 /]

Oddset i denna artikel är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-29 kl. 08:27 men kan komma att ändras fram till matchstart.

Så här såg det ut förra gången det begav sig mellan Karlskrona – Malmö 6 januari 2018: