Vi väntar oss två härliga kraftmätningar i Premier League denna söndag 4 februari då sex möjliga poäng ska fördelas på dagens två matcher Crystal Palace-Newcastle 15:15 och Liverpool-Tottenham 17:30. Båda matcherna är hyperintressanta! Första matchen ut denna söndag handlar om en strid precis ovanför nedflyttningsstrecket och den senare matchen gäller topplaceringar. Vi rekar mötet Liverpool-Tottenham.

Speltips Liverpool-Tottenham 4/2

Liverpool har en två ordentliga plumpar i protokollet i en annars underbar formkurva som varat under lång tid. Förlusten mot Swansea häromsistens tog Liverpool på sängen som i övrigt sett så bra ut. Ingen såg nog den förlusten komma efter 18 förlustfria matcher på raken med bland annat storsegrar mot bottenlagen i Premier League och vinster strax innan Swansea matchen mot Leicester, Burnley och Manchester City. Men det kanske blev proppen ur för Liverpool fast så att säga tvärtom. För direkt efter den tunga förlusten mot Swansea i ligaspelet så förlorade även Liverpool mycket överraskande i FA-cupen på egen hemmaplan mot Premier League jumbon West Bromwich med 2-3 och är därmed utslagna ur den anrika och prestigefyllda engelska fotbollscupen. Tur är väl då för alla inblandade i Liverpool att de nu senast i onsdags fick en lite revansch för de två bottennappen nyligen när man tog sig samman och körde över bottenlaget Huddersfield med 0-3 borta.

Tottenham kommer till spel på Anfield idag med 7 raka förlustfria matcher i ligaspels-sammanhang. Den största skalpen tog man i förra omgången när man fullständigt neutraliserade ligatvåan Manchester United och vann med 2-0. Det var mer eller mindre ren utklassning där Tottenham spelarna var etta på i princip varenda boll trots överläge målmässigt i matchen. Vi förväntar oss ånyo ett bländande spel från Tottenhams sida idag och kanske särskilt från föregående match’s segerorganisatörer Christian Eriksen, Dele Alli och Harry Kane. Men man får heller inte glömma de två defensiva mittfältarna Mousa Dembele och Eric Dier samt backen Jan Vertonghen som tog hand om alla United’s anfallsförsök på utmärkt sätt.

Tipset Liverpool-Tottenham

Liverpool är normalt urstarka hemma på Anfield och Tottenham är uppenbarligen i en sagolik form så vi ser fram emot en match av högsta kvalitet i såväl intensitet som spänning. Vi tor på att båda lagen kommer göra mål i vårt speltips inför denna underbara toppmatch vi knappt kan bärga oss från att se.

SpeltipsBåda lagen gör mål (BLGM) i matchen Liverpool-Tottenham
Odds1,50 @ bet365
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-02-04 (söndag 4 februari)
Avspark: 17:30
Live StreamViaplay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-04 kl. 07:52 men kan komma att ändras.

[table id=bet365 /]

bet365 är nummer 1 på sport i världen och erbjuder alla nya kunder en fin välkomstbonus samt ett stort livebetting och livestreaming utbud!