Mycket intressant möte i Premier League blir det denna måndag 5 februari (5/2) när Watford – Chelsea drabbar samman ikväll med matchstart 21:00. Båda lagen har revansch i sikte efter riktiga näsbrännor på sistone. Dock ser vi bara en vinnare i matchen vilket får bli vårt speltips för dagen. Vill du titta på Watford – Chelsea men inte har möjlighet att befinna dig på fotbollsarenan Vicarage Road i Watford ikväll så får du istället streama matchen live på Viaplay här >>>.

Läs här om hur du kan streama film gratis!

Inför Watford – Chelsea 5 Februari

Det är två svårt stukade lag som nu måste visa sina fans en ljusglimt igen. Watford som ligger på elfte plats i ligatabellen har fem raka matcher utan vinst varav tre är förluster samt att de två oavgjorda matcherna har spelats mot bottenlag. Chelsea hade en skaplig serie fina matcher innan man mötte mittenlaget Bournemouth i matchen nu senast. 0-3 slutade matchen på självaste Stamford Bridge i London inför drygt 41 000 åslådare vilket inte alls fanns med i beräkningarna hos Chelsea tränaren Antonio Conte.

Speltips Watford – Chelsea 5/2

Vi kan gott konstatera att formen inte alls är bra hos dagens hemmalag Watford efter en rad mediokra resultat. Den så fina säsongsinledningen har förbytts till en mardröm för Watford där alla spelarskador säkerligen är en av förklaringarna till att formkurvan vänt kraftigt neråt. Inte mindre än åtta spelare är definitivt borta på grund av skador och dessutom är två ytterligare spelare tveksamma för spel inför matchen mot gästerna Chelsea.

När det gäller Chelsea’s floppmatch mot Bournemouth senast så är det svårt att säga vad det egentligen berodde på. Visst skadade sig mittbacken Andreas Christensen efter knappa halvtimmens spel och att tränaren Conte hade färre anfallsalternativ än vanligt då anfallaren Michy Batshuayi nyligen gått till Borussia Dortmund och nyförvärvet Olivier Giroud från Arsenal ännu inte anses vara i speldugligt skick efter en längre tids skadefrånvaro. Men det var dock inget Antonio Conte ville skylla på enligt egen utsago efter matchen. Nu är det istället en ny match och ikväll kommer ett mycket revanschsuget Chelsea till Watford. Svenskt Spel tippar gästerna som vinnare i måndagens enda Premier League match.

Speltips: (2) Chelsea vinner matchen
Odds1,64 @ betsafe (100 kr Gratisspel på odds finns att hämta på betsafe)
Insats
: Medel/Hög
Datum: 2018-02-05 (måndag 5 februari)
Avspark: 21:00
Live StreamViaplay

Betsafe är enligt vårt tycke det allra tuffaste spelbolaget på marknaden med stort fokus på sporter som MMA/UFC, Motorsport, Trav & Galopp. Betsafe erbjuder alla nya kunder en fin välkomstbonus samt ett stort livebetting och live stream utbud!

[table id=22 /]

 

Oddset i detta speltips är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-05 kl. 08:51 men kan komma att ändras.