Sverige mot Finland i CHL Final 2018: Klockan 18:45 ikväll tisdag 6 februari är det nedsläpp i årets Champions Hockey League Final mellan svenska Växjö Lakers och finska JYP Jyväskylä i Vida Arena, Växjö. Se CHL avgörandet i SVT2 och via Gratis Live Stream hos den officiella spelpartnern NordicBet! Finaldagen till ära får du dessutom ett gratisspel på matchen värt 100 kr! Och vi på Svenskt Spel har förstås knåpat ihop ett speltips inför CHL-finalen också.

STREAMA FINALMATCHEN GRATIS HÄR! >>>

NordicBet Gratis Sport Stream

Du behöver verkligen inte tveka när det gäller Live streaming och Live betting hos NordicBet. Att öppna ett kundkonto hos NordicBet är gratis och det skadar inte att vara registrerad kund hos NordicBet för att få titta och spela på sport från hela världen direkt i din mobil, surfplatta eller dator!

Det här är helt enkelt perfekt för dig som antingen inte har tillgång till eventuell tv-kanal där du för tillfället befinner dig eller för dig som inte ”tillåts” titta på sport hemma på den enda tv*n som finns i hemmet. Och det spelar ju ingen roll när man ändå kan se den spännande finalupplösningen i CHL samt alla annan sport från hela världen direkt i din mobil, surfplatta eller dator! Dessutom blir spelupplevelsen grymt mycket roligare när du till exempel både kan spela live odds under matchens gång samtidigt som du tittar på den.

Gör så här för att se gratis sport stream:

  1. Öppna konto här!
  2. Gör en insättning och hämta din bonus
  3. Se all sport du vill hela året!

Så länge du har pengar på ditt spelkonto hos NordicBet eller har lagt ett spel på odds inom de senaste 24 timmarna så är det fritt fram att se på live sport stream dygnet runt, året om.

 

100 kr Gratisspel på CHL-finalen

NordicBet är ett generöst spelbolag och eftersom de också är officiell partner till Champions Hockey League så erbjuder de alla sina kunder ett gratisspel värt 100 kronor att spela på dagens CHL Final 2018. Såhär beskriver NordicBet själva erbjudandet:

Spela Gratis på Finalen

Det är dags för final i CHL Final 2018, och som officiell spelpartner till turneringen ger NordicBet dig chansen att hämta ett gratisspel värt 100 kr på matchen. Allt du behöver göra är att anmäla dig och lägga ett spel på 100 kr på finalen (min. odds 1,50), så får du direkt tillgång till ditt gratisspel!

Om du inte vill använda ditt gratisspel på just Champions Hockey League finalen går det också bra att välja vilken annan hockeymatch du vill.

Så tar du ditt gratisspel:
  1. Anmäl dig till kampanjen på kampanjsidan här.
  2. Satsa minst 100 kronor till odds på minst 1,50 på CHL Final 2018.
  3. Du får då direkt ett gratisspel värt 100 kr att använda på valfri hockeymatch.

 

CHL Final 2018 Speltips

Ska Växjö Lakers lyckas ta årets första hockey titel? Ja som överlägsen etta just nu i Svenska hockeyligan och flera starka insatser senaste veckan ser det onekligen bra ut för Växjö Lakers. Men man möter tuffa JYP Jyväskylä som ligger fyra i den finska ligan och slog ut tjeckiska Trinec i CHL semifinalen som ju tidigare slagit ut både Malmö och Brynäs. Så alla som räknat med en enkel finalvinst får nog tänka om.

Tufft för finallagen

Växjö Lakers vann sin CHL grupp i höstas medan JYP Jyväskylä blev tvåa i sin grupp efter schweiziska Zug. Väl under det efterföljande CHL slutspelet har faktiskt Växjö Lakers hängt på gärdsgården flera gånger om.

I slutspels-omgångarnas dubbelmöten hade Växjö Lakers väldiga problem både i åttondelsfinalen mot Salzburg och i kvartsfinalen mot Bern. Till slut skiljde det bara ett mål i baken till för att Växjö skulle blivit utslagna, och detta i båda dubbelmötena. Värst var det mot Salzburg då Växjö var utslagna med 3,5 minuter kvar av returmatchen hemma i Vida Arena. Men Elias Pettersson kunde göra det förlösande målet som krävdes för avancemang när man trodde att allt började bli kört.

Inget snack

I semifinalen mot tjeckiska Liberec gjorde Växjö vad man skulle i första matchen på bortais. Man fick med sig 1-1 vilket skapade ett bra utgångsläge inför returen. När returmatchen sedan kom var det inget snack om saken. Växjö Lakers kördde totalt över Liberec i en match som slutade 6-1.

Rysaravslutning

Växjö Lakers finalmotståndare JYP Jyväskylä har varit lika illa ute om inte värre under slutspels-hockeyn i CHL. Semifinalmatcherna mot Trinec var oerhört jämna och tuffa där allt slutligen fick avgöras på straffar för att skilja lagen åt.

Tippad hemmaseger

Hur som helst har Växjö Lakers senaste resultat i det inhemska ligaspelet övertygat mer än Jyväskyläs. Vi tor på Växjö Lakers denna kväll!

Speltips CHL Final 2018: Växjö Lakers vinner matchen mot JYP Jyväskylä till oddset 1,72 @ NordicBet som också sänder matchen live via gratis stream!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-06 kl. 08:44 men kan komma att ändras fram till matchstart.