Sveriges damkronor möter idag måndag 12 februari Koreas damer i OS-ishockeyn med nedsläpp klockan 13:10. Koreas lag består av ett mixat lag med spelare från både Sydkorea och Nordkorea.

Mer info om Vinter-OS 2018 i Pyeongchang i Sydkorea här!

Speltips Sverige Korea 12/2

I första matchen i lördags blev det stryk för Koreanskorna med hela 8-0 mot Schweiz. Sverige inledde med att spela OS-premiären i lördags mot Japan och där vinna med uddamålet 2-1. Svenskt Spel förutser en klar svensk vinst mot Korea idag. Sverige är vanligtvis minst lika bra som Schewiz och bör kunna få till liknande siffror som de lyckades med i matchen mot Korea. Men vi säkrar ändå upp med några färre mål för att vi ska vara bergsäkra på att vårt speltips ska gå in.

Tipset Sverige – Korea Damer Hockey: Över 5,5 mål totalt av Sverige under ordinarie tid, odds 1,68 @ LeoVegas!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-12 kl. 07:42 men kan komma att ändras fram till start.

Patrick Ekwall bjussar på oddsbonusar

LeoVegas tillsammans med Patrick Ekwall erbjuder nu under Vinter-OS 2018 dig på hela sex stycken vinstökningar på 20% var att använda på valfria odds under idrottsfesten. Lägg ett spel i mobilen och få upp till 200 kr per vinstökning. Dessutom får nya spelare hos LeoVegas en superfin välkomstbonus på 100% extra av Patrick Ekwall!

Till Patrick Ekwall och 100% bonus hos LeoVegas här! >>>