En fantastiskt lillördag har vi idag 14/2 i form av Alla Hjärtans Dag firande och Champions League åttondelar med Real Madrid – PSG och FC Porto – Liverpool! Svenskt Spel firar denna onsdag med att sno ihop ett speltips inför Real Madrid’s match mot Paris SG. Det är två målpålitliga lag som möter varandra och det tar vi fasta på i vårt speltips.

Real Madrid – PSG tipset

Nu är det bara riktigt heta och spännande matcher i Champions League. För det är nu när vi kommit såhär långt in i turneringen som det verkligen börjar hetta till ordentligt. Åttondelsfinalerna i Champions League spelas ju som bekant i bäst av två matcher. Real Madrid som kom tvåa i sin grupp efter gruppvinnarna Tottenham lottades mot PSG som vann sin grupp före Bayern München.

Real Madrid har i La Liga spelet inte alls varit i samma goda slag som man normalt sett alltid brukar vara annars. Men man kan inte heller direkt påstå att de varit dåliga med tanke på att de endast har förlorat fyra ligamatcher hittills. Man är helt enkelt bara van att Real Madrid brukar ligga bättre till än på en fjärde plats i ligatabellen som man gör nu.

PSG då? Ja de gjorde några uppmärksammade storförvärv inför säsongen och den största av dem alla var förstås att brasilianaren Neymar köptes över från FC Barcelona. Kul för PSG och ligafotbollen i Frankrike överlag med ett sådant affischnamn men katastrofalt för spänningsmomentet som dött helt och hållet gällande frågan om vilket lag som kommer vinna Ligue 1. PSG är totalt överlägsna och har varit så nu i ett antal år. Men nu känns de sannerligen starkare än någonsin. Bara två ligaförluster hittills den här säsongen och 76-17 i målskillnad säger allt.

Då är det lite roligare att se vad de går för när det ikväll blir betydligt tuffare motstånd i mötet med Real Madrid. Dock har vi sett i gruppspelsmatcherna att PSG lirat ruggigt bra mot kvalificerat motstånd så frågan kanske snarare är hur Real Madrid ska klara av PSG?

  • Match: Real Madrid – PSG (Champions League)
  • Speltips: Båda lagen gör mål
  • Odds1,44 @ betfair
  • Insats: Medel/Hög
  • Datum: 2018-02-14 (onsdag 14 februari)
  • Avspark: 20:45
  • Live StreamViaplay

[table id=19 /]

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-14 kl. 08:00 men kan komma att ändras fram till start.