Spela live odds samtidigt som du ser på FA-cup matchen Chelsea – Hull live stream gratis 16/2 på UNIBET TV här! Det är dags för åttondelsfinal i FA-cupen och vårt speltips inför Chelsea – Hull går i hörnspelets tecken!

FA-cup Live stream

Du kan som sagt titta på matcherna i FA-cupen gratis via live stream inklusive dagens andra match Leicester – Sheffield United samt morgondagens möten Sheffield Wednesday – Swansea, Brighton – Coventry, West Brom – Southampton, Huddersfield – Manchester United.

Chelsea – Hull Speltips

Chelsea ser ut att ha funnit formen åter i och med 3-0 vinsten i Premier League i måndags mot West Bromwich. Efter att ha förlorat de två tidigare matcherna med 3 måls marginal mot Bournemouth och Watford gjorde man nu istället det precis motsatta och vann med 3 måls marginal. dock kanske man inte ska dra för stora växlar av segern över West Brom då de befinner sig på klar jumboplats i Premier League tabellen. För att ta sig till denna åttondelsfinal i FA-cupen har Chelsea avpolletterat i tur och ordning Norwich samt Newcastle.

Hull City är ett lag som för tillfället slåss för sin överlevnad i Championship, precis placerad ovanför nedflyttningsstrecket. Så det enda Hull har att kämpa för nu är att klara sig kvar i Championship och att gå så långt som möjligt i FA-cupen. Inför utslagsmatchen i FA-cupen mot Chelsea idag har Hull tidigare slagit ut Blackburn och Nottingham i två uddamålssegrar.

Överspel antal mål

Allt pekar på att Chelsea kommer bli Hull City övermäktiga idag. Inte minst att Chelsea har favör av att spela på Stamford Bridge gör hemmalaget till klara favoriter att vinna matchen. Överspel känns helt klart på sin plats i vårt speltips inför matchen.

  • Match: Chelsea – Hull (FA-cupen, åttondelsfinal)
  • Speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds1,57 @ betfair
  • Insats: Medel/Hög
  • Datum: 2018-02-16 (fredag 16 februari)
  • Avspark: 21:00
  • Live Stream: Unibet TV & bet365 livestreaming

[table id=19 /]

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-16 kl. 11:24 men kan komma att ändras fram till start.