Söndagens enda match i FA-cupen 18/2 spelas mellan jumbolaget Rochdale AFC i League One och Premier League femman Tottenham Hotspur med matchstart kl. 17:00. Det är sannerligen inte mycket som talar för Rochdale idag vilka hittills haft en katastrofal i den engelska tredjedivisionen i fotboll. Allra sist i tabellen med bara några få månader kvar av säsongen gör att de är tvungna att slåss för sin överlevnad i varje ligamatch. Tottenham är inne i sin kanske allra bästa form för säsongen just nu och ser otroligt starka ut.

Rochdale – Tottenham och övriga matcher i FA-cupen kan du spela live odds samt streama gratis på UNIBET TV samt BET365!

Asian Handicap på Rochdale – Tottenham

Gårdagens speltips på att Manchester United skulle vinna över Huddersfield i FA-cupen satt som ett smäck där en lite högre insats på det relativa låga oddset ändå gav oss en fin utdelning. Så vinstpengarna återinvesterar vi i dagens möte Rochdale – Tottenham där vi nog tycker att spelvärdet är ännu högre i den funna spelmarknaden vi tänker spela på idag.

Vi fick tidigare i veckan se en starkt insats av Tottenham i Champions League när de spelade oavgjort 2-2 borta mot Juventus i den första omgången av åttondelsfinalen. Även om Rochdale AFC idag har favör av hemmaplan ska det nog till ett större mirakel ifall man ska rå på Tottenham denna söndagskväll. Och mirakel händer ju så sällan så det här spelet vi har i åtanke känns ärligt talat som någorlunda enkla pengar. Vi kör ett asian handicap -1,5, -2,0 hos bet365 på Tottenham seger!

[table id=bet365 /]