Äntligen fredag och helgen startar vi upp med att tippa på en av nattens NHL matcher Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings som är först ut inatt och startar strax efter midnatt klockan 01:00. NHL ser du på ViaPlay här >>>

Läs också om hur du kan streama film gratis här i 1 månad + 2 veckor hos ViaPlay och C More!

Nattens NHL matcher 10/3

Matcherna spelas natten mellan fredag 9/3 och lördag 10/3 så alltså tidig lördag morgon.

01:00 Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings
01:30 Ottawa Senators – Calgary Flames
02:30 Dallas Stars – Anaheim Ducks
04:00 Vancouver Canucks – Minnesota Wild
19:00 Boston Bruins – Chicago Blackhawks
19:00 Buffalo Sabres – Vegas Golden Knights
19:00 Philadelphia Flyers – Winnipeg Jets
19:00 Tampa Bay Lightning – Montreal Canadiens
21:00 Colorado Avalanche – Arizona Coyotes
22:00 Los Angeles Kings – St. Louis Blues
22:00 San Jose Sharks – Washington Capitals

Speltips Columbus – Detroit

Vi har kikat igenom förutsättningarna inför nattens NHL matcher och kommit fram till att vi nog har störst spelvärde i att spela på hemmavinst i matchen Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings. Då har vi dock enbart tittat på 1×2 marknaden så för den som vill luska vidare efter bra speltips får gärna skriva en kommentar om du hittar något bättre än det vi valt att tippa på.

Columbus Blue Jackets har vunnit tre raka och bara mot riktigt kvalificerat motstånd såsom San Jose Sharks, Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche. Det har gjort att Columbus nu avancerat till åttonde plats i den östra konferensen och femte plats i Metropolitan Division som just nu innebär en slutspelsplats. Efter de här segrarna finns också häng på några av topplagen.

En svensk i Columbus värd att hålla ett extra öga på är forwarden Alexander Wennberg som i senaste matchen spelade i andra femman. 23-åringen har gjort totalt 6 mål och 20 assists hittills under NHL-säsongen.

Svensklaget Detroit Red Wings med lagkapten Henrik Zetterberg i spetsen har startat mars månad närapå katastrofalt illa. Fem matcher har spelats i mars på nio dagar och det har blivit lika många förluster. Senast igår natt gick Detroit spelarna av isen efter 0-4 i baken på egna hemmaisen i Little Caesars Arena. Risken är stor att vi får se ännu en förlust inatt, bara ett dygn senare när man möter formstarka Columbus Blue Jackets på bortais.

Tipset: Columbus Blue Jackets vinner över Detroit Red Wings till oddset 1,90 @ NordicBet!

Fler NHL odds här: