Tisdagen den 13/3 bjuder på ett tråkigt gråmulet väder med regn i luften där vi på Svenskt Spel befinner oss och då är det himla skönt att vi har upplyftande Champions League fotboll på schemat ikväll att se fram emot. Två spännande matcher ska spelas i Champions League’s returomgång av åttondelsfinalerna. AS Roma har hemmamöte med Shakhtar Donetsk samtidigt som Manchester United tar emot Sevilla och båda matcherna har avspark klockan 20:45, tisdag 13 mars 2018. Vi har valt att reka det sistnämnda mötet mellan Manchester United och Sevilla.

Speltips Manchester United – Sevilla

Första mötet i åttondelsfinalen mellan Manchester United och Sevilla för tre veckor sedan slutade oavgjort 0-0 vilket ger United ett litet övertag i kvällens returmatch då de nu har favör av hemmaplan. Vi kunde tydligt se att Manchester United och Jose Mourinho åkte till Sevilla den gången för att stänga igen bakåt och helst få med sig 0 mål bakåt vilket de lyckades med. Allra helst kanske man önskat ett mål framåt också men det var ändock en påtagligt nöjd Jose Mourinho efter matchen. Nu återstår bara att se om United kan förvalta önskeresultatet ifrån första omgången.

I lördags vann Manchester United det viktiga toppmötet med Liverpool i Premier League med 2-1 och håller därmed andraplatsen i tabellen. Och när United för kort tid sedan också vann prestigemötet och tillika toppmötet med Chelsea med 2-1 så visar det på ett starkt Manchester United i spel på Old Trafford oavsett om det är de bästa lagen man möter.

Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic?

Intressant blir att se om Paul Pogba är tillbaka i startelvan efter den mindre skadan han haft som höll honom borta från spel i senaste ligamötet med Liverpool. Även Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i träning med laget. Där vet vi dock ännu inte om Jose Mourinho har någon tanke på att involvera Zlatan i kvällens Champions League möte med Sevilla.

Dagens bortalag Sevilla kommer närmast ifrån en 0-2 förlust i La Liga mot toppkollegan Valencia. Ingen spelare i truppen är definitivt borta på grund av skada men däremot är fem av spelarna osäkra för spel efter sina skadeperioder. Oavsett om alla spelare är fit for fight denna tisdagskväll så kommer det bli oerhört tufft för Sevilla att ta sig till kvartsfinalen i Champions League.

Tipset

Oddsen är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2018-03-13 kl. 08:07 men kan komma att ändras.

 

Fler Champions League odds här: