Bästa lördagsunderhållningen får vi alla fotbollsnördar idag när det vankas semifinal i FA-cupen mellan Manchester United och Tottenham. Det är direkta utslagsmatcher som gäller så med andra ord är det detta enda möte i FA-cup semifinalen som avgör vilken av de två lagen som går till final. FA-Cup Live Stream kan du läsa mer om här!

Avspark sker kl. 18:15 lördag 21 april 2018.

Streama Live Gratis!

SE MATCHEN GRATIS I MOBIL, DATOR OCH LÄSPLATTA PÅ UNIBET TV HÄR! >>>

Sätt in 100 kr hos unibet här som ny spelare och få 500 kr i bonus av unibet! Spela för totalt 600 kr!

Så länge du har minst några örten på spelkontot hos unibet är det fritt fram att streama all sport gratis så länge du vill inklusive dagens FA-cup match live och helt gratis på unibet!

Manchester United – Tottenham tipset

Mest upp och lite ner kan man sammanfatta Manchester Uniteds säsong hittills. Man ligger tvåa i Premier League tabellen och spelar ikväll semifinal i FA-cupen. Däremot är det redan avgjort att lokalkonkurrenten Manchester City blir engelska fotbollsmästare och en lite snöplig sorti från Champions League mot Sevilla i åttondelen gör att FA-cupen nu är enda chansen för att få en titel med sig hem den här säsongen. Resultaten blir man inte riktigt klok på, ena dagen presterar man otroligt bra och slår toppkonkurrenter för att andra dagen falla mot ligajumbon? Oberäkneligt är ett ord som karaktäriserar Manchester United.

Tottenham känns på något sätt lite likadana som manchester United faktiskt. Även Tottenham gör en hel del topprestationer för at sedan på ett nästan oförklarligt sätt falla igenom i vissa matcher. Den nuvarande formen är i en jämförelse mellan lagen ganska likvärdig.

Så om man ska försöka sig på att tippa en semifinal-vinnare i kvällens FA-cup möte så lutar det möjligen åt Manchester United seger för att de har favör av spel på hemmaplanen Old Trafford. Men vinnarspelet känns för osäkert så vi har istället riktat in oss på ett överspel på antal hörnor då vi uppmärksammat att det, gällande bägge lagen, väldigt ofta blir många hörnor i matcher mot toppkonkurrenterna i ligan.

Speltips: Totalt över 10,5 hörnor i FA-cup matchen Manchester United – Tottenham. Odds: 1,81 @ unibet här!