Nu hettar det till ordentligt i Champions League när vi idag, tisdag 24 april, tar oss an Liverpool – AS Roma i den första semifinalrundan. Matchen sänds på TV6 och ViaPlay här med matchstart klockan 20:45!

Både Liverpool och Roma tog sig till semifinalen genom att överraskande slå ut två av huvudfavoriterna till titeln i år, nämligen Manchester City och Barcelona. I Liverpools fall var det inget snack om saken vem som skulle vidare i Champions League slutspelet. Först en imponerande 3-0 seger hemma som sedan följdes upp av ännu en seger på bortaplan med 1-2.

För Roma blev det desto tuffare. Barcelona gjorde vad alla förväntade sig i första mötet på Camp Nou och vann med 4-1. Ingen trodde på en Roma vändning i returen som skulle ta dem vidare men Roma gjorde det ”omöjliga” och vann över Barca med 3-0 inför fanatiskt jublande hemmafans på Stadio Olimpico i Rom.

Speltips Liverpool – AS Roma 24/4

Hörnspelet känns spännande i den här matchen. Gällande antal hörnor i kvartsfinalmatcherna spelade Roma till sig osedvanligt många hörnor i bägge matcherna mot Barcelona (7 och 6 stycken) medan Liverpool fick till osedvanlig få antal hörnor i sina matcher mot Manchester City (0 och 2 stycken). Vi tror att Liverpool fortsätter att vaska fram dåligt med hörnor mot ett Roma som är känt för att inte släppa till onödiga målchanser bakåt. Inte heller tror vi att Roma får till lika många hörnor som vanligt då de spelar mot Liverpool som normalt har en väldigt stark defensiv i spel på egen hemmaplan.

Bethard oddsChampions League tipset 24 april:

  • Match: Liverpool – AS Roma (Fotboll: Champions League)
  • Speltips: Totalt under 11 hörnor i matchen
  • Odds: 1,71 hos Bethard
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-04-24 (tisdag 24 april)
  • Avspark: 20:45
  • Live StreamViaPlay