3 oerhört viktiga poäng står på spel i fredagskvällens Championship match 27/4 mellan trean Fulham och jumbon Sunderland. Se Fulham – Sunderland live stream gratis på UNIBET TV!

Fulham har ett utmärkt tillfälle att ta 3 nya poäng när man idag på självaste Green Friday 2018 den 27 april gästas av tabelljumbon Sunderland. Troligtvis finns en komplett trupp att tillgå för Fulham tränaren Slaviša Jokanović där endast mittfältaren Floyd Ayite möjligen är otillgänglig på grund av en lättare muskelskada. Och formen är extraordinärt god hos Fulham efter 22 raka ligamatcher utan förlust, varav 17 är vinster!

De 3 möjliga poängen man spelar om idag är av oerhörd vikt för Fulham med tanke på att laget i detta nu ligger trea i tabellen och det bara är de två främsta lagen i Championship som blir uppflyttade direkt till Premier League utan att behöva kvala. Samtidigt är det bara två omgångar som återstår av säsongens ligaspel. Framför Fulham befinner sig just nu Cardiff 1 poäng före och sedan Wolverhampton som inte finns att göra något åt då de redan säkrat ligasegern med hela 12 poäng ytterligare framför. Så jakten är framförallt inriktad på att gå förbi Cardiff som förlorat tre av sina fem senaste matcher och mycket väl kan tappa poäng på någon av de två återstående matcherna.

Sunderland befinner för närvarande i en riktigt jobbig situation och är tyvärr för deras del redan klara för degradering ner till League One. Enda som finns kvar att spela för är placeringar i bottenträsket genom att eventuellt kunna ta sig förbi Burton och/eller Barnsley som båda ligger 4 poäng framför. För övrigt var det just Burton man fick stryk emot med 1-2 i senaste ligamötet förra lördagen.

Championship tipset 27 april

Vi tar oss an ett speltips inför matchen Fulham – Sunderland med stor tillförsikt och ser inga hinder för att hemmalaget kommer vinna den här matchen klart mot gästerna. Glöm nu inta att du kan titta gratis på Fulham – Sunderland Live Stream medan du exempelvis spelar på live odds under matchens gång i mobilen, läsplattan eller datorn!

  • Match: Fulham – Sunderland (Fotboll: Championship)
  • Speltips: Fulham Asian Handicap -2,0
  • Odds: 1,96 hos bet365
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-04-27 (fredag 27 april)
  • Avspark: 20:45
  • TV-kanal: TV3 Sport och ViaPlay
  • Fulham – Sunderland Live Streamunibet och bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-04-27 kl. 11:27 men kan komma att ändras.

Fulham – Sunderland Live Stream