Kolla in Sverige – Frankrike Live stream och speltips här! Sverige har inlett Hockey-VM 2018 magnifikt med två segrar. I VM-premiären besegrades Vitryssland med 5-0 och igår senare på söndagseftermiddagen Vann Tre Kronor över Tjeckien med 3-2. Ingen rast, ingen ro, redan ikväll måndag 7 maj står Frankrike på tur. Matchstart är klockan 20:15!

Sverige – Frankrike Live Stream

Sverige – Frankrike Live Stream hos Unibet TV här är perfekt för dig som vill se Hockey-VM matcherna gratis. Det bästa av allt är att du kan titta på Ishockey-VM oavsett var du befinner dig i mobilen, surfplattan eller datorn. Du kanske är på resande fot, sitter på ett tåg eller en buss, softar på ett hotellrum, är i väg på en försommarsemester? Inga problem, Logga bara in på unibet och se till att du har i alla fall över 50 öre på spelkontot så är det fritt fram att streama massor av sport, inklusive Hockey-VM 2018, dygnet runt alla dagar i veckan.

För nya kunder som öppnar konto hos unibet väntar en saftig 500% bonus där du för bara en hundring i insättning får 500kr extra av unibet vilket ger dig sammanlagt trevliga 600kr att spela på odds och casino för! Titta på Hockey-VM stream nu!

Dagens Hockey-VM matcher

Streama alla matcherna live på Unibet TV.

16:15 USA – Tyskland
16:15 Vitryssland – Ryssland
20:15 Kanada – Danmark
20:15 Sverige – Frankrike

Sverige – Frankrike Speltips

Sverige är bevisligen i gott slag. Med två inledande vinster i bagaget så tar man sig an kvällens match mot Frankrike med tillförsikt. Tre Kronors förstakedja med de tre 25-åringarna Rickard Rakell, Mattias Janmark och Mika Zibanejad harvarit lysande så här långt i turneringen. De gjorde till exempel ett mål var i matchen mot Tjeckien igår. Måst säga att jag också blev berörd av Rickard Rakell’s engagemang i cancersjuka Katie Hawley vilket verkligen ger oss ytterligare ett exempel på hur skört livet är.

Frankrike har startat Hockey-VM med en storförlust och en storvinst. Ryssland blev Fransmännen övermäktiga i premiären och slog dem med utskåpningssiffrorna 7-0. Revanschen blev desto skönare när Frankrike i sin andra VM-match spöade Vitryssland med 6-2.

Totalt sett har det blivit många mål i matcherna lagen spelat hittills och vi har ingen anledning att tro annorlunda inför dagens möte. Speltipset går till överspel på antal mål, totalt över 5,5 mål i matchen Sverige – Frankrike, till oddset 1,75 @ unibet.

Snöra på dig skridskorna!

Ladda upp inför Hockey-VM kampen Sverige – Frankrike live stream på bästa sätt. Packa hockeytrunken med något gott att äta och dricka, snöra på dig skridskorna och ta på dig hockeyhandskarna för nu åker vi!