Nordisk VM-hockeykamp väntar ikväll tisdag 8 maj 2018 mellan Finland och Norge i Danmark. Finland – Norge live stream sänds direkt ifrån hockeyrinken Jyske Bank Boxen i staden Herning som ligger i region Mittjylland i centrala Jylland. Det ska bli kul att få se alla nordiska färgerna i en salig blandning på läktarna när finska och norska fans hejar fram sina hockeyhjältar med troligtvis en klick danska färger mitt i alltihop då danska fans ger sitt stöd åt hemmanationen även utanför de egna matcherna.

Finland – Norge Live Stream

Matchen Finland – Norge sänds på tv-kanalerna TV10 och Viaplay men kan också streamas gratis på Unibet TV för de som registrerar sig och utnyttjar välkomstbonusen!

Hockey-VM 8 maj 2018

16:15 Sydkorea – Lettland
16:15 Österrike – Slovakien
20:15 Finland – Norge
20:15 Tjeckien – Schweiz

Tabellställningen i Grupp B

 1. USA 3 spelade matcher, 12:4 i målskillnad, 8 poäng
 2. Kanada 3 spelade matcher, 21:6 i målskillnad, 7 poäng
 3. Finland 2 spelade matcher, 16:2 i målskillnad, 6 poäng
 4. Norge 2 spelade matcher, 7:7 i målskillnad, 3 poäng
 5. Danmark 3 spelade matcher, 4:13 i målskillnad, 2 poäng
 6. Tyskland 3 spelade matcher, 6:11 i målskillnad, 2 poäng
 7. Lettland 2 spelade matcher, 4:10 i målskillnad, 2 poäng
 8. Sydkorea 2 spelade matcher, 1:18 i målskillnad, 0 poäng

Speltips Finland – Norge

Finlands herrlandslag i ishockey är självklart storfavorit att vinna denna nordiska brödrakamp på is mot Norge. Men Norges herrlandslag i ishockey har spottat upp sig rätt bra de senaste 18 åren och känns numer som ett stabilt ordinarie lag i VM:s A-grupp.

Finnarna har inlett Hockey-VM med två storsegrar mot i tur och ordning Sydkorea 8-1 och Lettland 8-1 även där. Norge å sin sida fick ge sig på övertid i sin första match mot Lettland efter att det stått 2-2 vid full tid. Ett revanschsuget Norge tog sig sedan an Tyskland och lyckade med exakt samma bedrift som Danmark gjorde i sin första match, nämligen att slå Tyskland efter förlängning och efterföljande straffläggning.

Nu har både Finland och Norge för tillfället en slutspelsplats i besittning vilket de förstås ämnar att behålla. Att Finland ska klara sig vidare till slutspelet är det nog ingen som betvivlar men för Norges del kan det nog bli desto kämpigare. En tagen poäng ikväll för Norge skulle betyda massor, både när det gäller ett eventuellt vidareavancemang och för moralens skull.

Vi tror att Norge säkert kommer kunna lirka in ett eller annat mål på den finländska målvakten men att det kommer räcka föga till mot ett starkare Finland. Vi tror att, det precis som i Finlands tidigare VM-matcher, görs en hel del mål även denna hockeykväll i matchen Finland – Norge.

 • Match: Finland – Norge (Hockey-Vm 2018 8/5)
 • Speltips: Totalt över 5,5 mål i matchen
 • Odds: 1,85 hos Unibet – Sätt in 100kr och få 500kr i extra bonus att spela för vid första insättningen
 • Insats: Medel
 • Datum: 2018-05-08 (tisdag 8 maj)
 • Avspark: 20:15
 • TV-kanal/Live Stream:TV10, Viaplay och Unibet TV

Se Finland – Norge Live Stream ikväll!