Finland har sett urstarka ut i deras tre första matcher i Hockey-VM 2018. Ikväll lillördagsafton möter Finland värdlandet Danmark som kommer ha ett massiv stöd på läktarna. Finland – Danmark Live Stream ses naturligtvis gratis, precis som alla andra matcher under Hockey-VM, på  Unibet TV här! >>>

Finland – Danmark Live Stream

Danmark kommer till spel med två poäng i bagaget som man fixade i sin första VM-match mot Tyskland. Därefter blev det stryk två matcher i rad mot USA och Kanada. Finnarna har börjat guppspelet bäst av alla i Grupp B och leder gruppen före USA och Kanada. Kanske beror detta tack vare att man mött lättare motstånd och har de tuffa matcherna kvar mot just USA och Kanada att spela framöver. Men först vill vi gärna se kvällens nordiska hockeymöte mellan Finland och Danmark via live stream, om man inte har TV10 eller ViaPlay vill säga.

Öppna konto hos Unibet här och få 500% bonus vilket innebär att du får 500kr i bonuspengar av Unibet om du sätter in så lite som 100kr på ditt spelkonto samt att du då också får tillgång till unibets megastora utbud av live streamad sport dygnet runt. Totalt har du då 600kr att spela på odds och live odds för (även casino för den som vill). Att spela livebetting samtidigt som man ser på Finland – Danmark live stream går inte av för hackor. Matchstart är klockan 20:15!

Hockey-VM schemat 9/5

16:15 Schweiz – Vitryssland (live stream)
16:15 Tyskland – Sydkorea (live stream)
20:15 Finland – Danmark (live stream)
20:15 Sverige – Österrike Live Stream