Lördagsfeelingen är på topp! Särskilt när vi vaknar till liv idag den 12:e maj med vetskapen om att det vankas VM-hockey med svenskt på isen igen. Titta på Sverige – Slovakien Live Stream med start kl. 12:15 gratis hos unibet här. Men du kanske också gör som vi på Svenskt Spel och lirar på flera spännande live odds spel under tiden matchen håller på. Pre-match spelet överger vi dock inte utan vi sätter extra krydda på tillställningen genom att tippa en målskytt i dagens match Sverige – Slovakien, läs mer om speltipset längre ner.

Sverige – Slovakien Live Stream

Sverige spelar som sagt mot Slovakien idag lördag 12 maj 2018 och du som vill se på matchen i direktsändning gör det bäst på antingen TV3, ViaPlay eller Unibet TV varav den sistnämnda aktören erbjuder gratis live stream på såväl mobilen, datorn och paddan var du än befinner dig. Passa perfekt för dig som utnyttjar helgen till att exempelvis vara på resande fot, koppla av i sommarstugn, campa i husvagnen eller husbilen osv.

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Lördagens VM-hockey tablå

Alla matcherna kan ses på Hockey-VM stream utan kostnad.

12:15 Lettland – Tyskland
12:15 Slovakien – Sverige
16:15 Danmark – Sydkorea
16:15 Österrike – Vitryssland
20:15 Kanada – Finland
20:15 Ryssland – Schweiz

Tuffa uppgifter väntar Tre Kronor

En tuff uppgift för Tre Kronor väntar säkerligen idag när Slovakien står för motståndet och två till är att vänta närmaste dagarna med spel mot Schweiz imorgon söndag och Ryssland på tisdag. Det ser ändå ljust ut för Sverige inför de avslutande hockeymatcherna.

Tre Kronor ångar på i årets Hockey-VM gruppspel och är just nu etta i Grupp A på 12 poäng. Inte en poäng är tappad för Sveriges del hittills och just nu är vi 2 poäng före tvåan Ryssland och 3 poäng före Tjeckien och Schweiz på tredje respektive fjärde plats. Men vad som kanske är viktigast är att hålla avståndet till Slovakien på femteplatsen 5 poäng ner. Det är ju bara de fyra främsta lagen i gruppen som tar sig vidare till slutspelet nästa vecka.

Med tre matcher kvar och totalt 9 poäng att spela om, undantaget Tjeckien som har två matcher kvar, finns risken att de övriga lagen går förbi Sverige om det skulle visa sig att poängskörden avtar. Sverige har ett tufft spelschema kvar i gruppspelet då man har kvar att möta Slovakien, Schweiz och Ryssland.

Dagens motståndare Slovakien, som då ligger på femte plats i den åtta lag stora gruppen, jagar slutspelsplats. Slovakien har spelat hyfsat bra hittills och inledde Hockey-VM med att ta en poäng mot Tjeckien. Nu kommer Slovakien till spel mot Tre Kronor med två raka segrar i ryggen efter vinster mot Österrike och Frankrike.

NHL-förstärkningar på väg

Även om Tre Kronor sett starka ut såhär långt i Hockey-VM kan det gå snabbt utför med tappade placeringar i grupptabellen vid uteblivna poäng om de övriga topplagen samtidigt vinner ett par av sina återstående matcher. Lyckligtvis är det på väg ett par riktigt fina NHL-stjärnor som förstärker Tre Kronors VM-lag ytterligare. Filip Forsberg, Viktor Arvidsson, Mattias Ekholm som till vardags spelar i Nashville Predators uppges vara klara för VM-spel då klubben inte lyckades avancera i NHL-slutspelet. När de svenska spelarna ansluter till VM-truppen är dock oklart i detta nu.

Tre Kronors skyttekung

Rickard Rakell har tillsammans med finländaren Sebastian Aho gjort flest mål, 5 stycken, hittills i Ishockey-VM 2018. I VM’s skytteliga räknas dock assist med också vilket gör att Rakell ligger först på fjärde plats i skytteligan för tillfället med 5 mål och 5 assist. Aho leder skytteligan med 2 assist mer än Rakell.

Matchtipset Slovakien – Sverige

  • Match: Slovakien – Sverige (Hockey-VM 2018 9/5)
  • Speltips: Rickard Rakell gör mål
  • Odds1,94 hos Unibet som erbjuder 500% bonus!
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-12 (lördag 12 maj)
  • Nedsläpp: 12:15
  • TV-kanal/Live Stream: TV3, Viaplay och Unibet TV

Se Sverige – Slovakien Live Stream vid lunchtid idag och glöm inte att lira live odds om du vill göra matchen lite mer spännande!