Ikväll måndag 28 maj spelas tre solstekta fotbollsmatcher i Superettan där vårt speltips-fokus läggs på mötet Helsingborg – Jönköping. För dig som inte har möjlighet att närvara på Olympia finns gratis stream att tillgå. Helsingborg – Jönköping live stream och alla andra matcher i Superettan ses på C MORE utan att det kostar dig ett öre samt att du slipper att tänka på bindningstid och uppsägningstid när du bara provar på C MORE i 2 veckor.c more sport Registrera dig på C MORE superenkelt och assnabbt!

DIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Streama Superettan Live 28/5

Dagens måndagsmatcher i Superettan streamas live helt gratis, inklusive Helsingborg – Jönköping live stream, i alla dina enheter.

19:00 AFC Eskilstuna – Norrby
19:00 Gefle – Landskrona
19:00 Helsingborg – Jönköping

Se på: Superettan live stream!

Rek: Helsingborg – Jönköping

Helsingborgs IF har siktet inställt på en plats i Allsvenskan till nästa säsong och har än så länge definitivt detta inom räckhåll. I och med att Helsingborg har spelat både en och två matcher mindre än de övriga topplagen så kan man med två raka segrar gå upp i topp efter att alla lagen spelat totalt elva omgångar. Senaste tiden har Helsingborg vunnit över serieledarna Örgryte med 2-0 och Norrby med 0-1 borta. Formen är, med tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste matcherna, mycket god hos dagens hemmalag.

Jönköpings Södra IF verkar vara inne i en lika fin form som Helsingborgs IF. Säsongen började bedrövligt för Jönköping med fyra raka inledande förluster. Därefter har man nu på fem matcher i rad inte förlorat en enda. De tre segrarna man mäktat med har visserligen kommit mot idel bottenlag. Så fort Jönköping stött på lite tuffare motstånd så har det blivit tufft att hålla jämna steg med motståndarna.

  • Match: Helsingborg – Jönköping (Fotboll: Superettan)
  • Speltips: (1) Helsingborg vinner
  • Odds: 1,80 erbjuds hos både ComeOn och William Hill
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-05-28 (måndag 28 maj)
  • Avspark: 19:00

Spela liveodds och se på Helsingborg – Jönköping Live Stream idag!