Inatt kl. 02:00 spelas den fösta finalrundan i Stanley Cup 2018 mellan Vegas Golden Knights och Washington Capitals och naturligtvis tippar vi ett odds inför nattens hockeyfight.

Speltips Vegas – Washington

Vegas Golden Knights och Washington Capitals kändes som ganska osannolik finalduo när NHL-säsongen drog igång i höstas. Att just NHL-debutanten Vegas har tagit sig ända till Stanley Cup final sin allra första NHL-säsong någonsin är extra anmärkningsvärt. Laget var en riktig högoddsare att ta sig till final inför säsongsstarten i mitten av september förra året. Går de nu och vinner Stanley Cup bucklan och du satsade på detta innan säsongen startade så kan vi bara gratulera dig till en mycket fin vinst!

Även om framgången för Vegas Golden Knights är ett helt lags förtjänst så kan mycket av framgången tillskrivas svensken William Karlsson som med 91 poäng totalt hittills fördelat på 49 mål och 42 assist är lagets poängkung. Ska han föra Vegas Golden Knights till Stanley Cup vinst 2018?

Washington Capitals har aldrig tagit sig så här långt i Stanley Cup. Finalplatsen är klubbens största framgång sedan klubben bildades 1974. Även Washington har en svensk med i poängtoppen vid namn Nicklas Bäckström som har fixat till 87 poäng såhär långt. Lagets två största stjärnor är annars ryssarna Evgeny Kuznetsov och Alexander Ovechkin som gjort 108 respektive 110 poäng.

Tipset: William Karlsson gör minst 1 poäng under ordinarie tid till oddset 1,55 @ LeoVegas som ger nya spelare 500% bonus upp till 500 kr!

Fler NHL odds här: