Inatt kan Stanley Cup 2018 avgöras när Vegas Golden Knights – Washington Capitals möts i den femte finalrundan av NHL med nedsläpp klockan 02:00. Washington Capitals leder finalserien med 3-1 i matcher och behöver således bara en vinst ytterligare för att koras till Stanley Cup mästare år 2018.

Streama matchen på ViaPlay här!

Speltips Stanley Cup match 5

NHL nykomlingen Vegas Golden Knights har gjort en helt formidabel hockeysäsong och tagit sig ända till Stanley Cup final vilket inte någon i klubben kunde trott i sin vildaste fantasi när säsongen drog igång förra hösten. Men nu verkar det som det tar stopp mot ett hittills ännu starkare Washington Capitals. Oavsett vem som vinner finalserien av de två så blir det den klubbens allra första Stanley Cup titel någonsin.

Vegas Golden Knights började finalserien med att vinna den inledande matchen men därefter har Washington Capitals tagit över alltmer och dominerade det senaste fjärde mötet totalt med bland annat 3 assists av Nicklas Bäckström. Även om finalserien nu återigen vänder tillbaka till Las Vegas för nattens finalmatch efter två raka matcher i Washington, D.C. så känns Capitals numret större just nu. Vegas har gjort det mycket bra som sagt men nu verkar orken tryta samtidigt som Washington fått rejäl segervittring.

Vi tippar på att Washington Capitals vinner inatt och att kapten Aleksandr Ovetjkin får höja Stanley Cup bucklan mot arenataket. Oddset för Capitals vinst inatt ligger just nu högst hos LeoVegas på 2,20!