Spela odds och streama gratis på nattens NBA finalmöte nr. 4 mellan Cleveland Cavaliers och regerande NBA mästarna Golden State Warriors med start kl. 03:00 svensk tid. Det kan bli som så att vi får se riktiga glädjescener denna NBA natt, likt de som utspelade sig förra natten i NHL när Washington Capitals besegrade Vegas Golden Knights och tog hem Stanley Cup titeln. Golden State Warriors leder nämligen finalserien i NBA med 3-0 i matcher över Golden State Warriors och har inatt chansen att titulera sig nya NBA mästare 2018. Om det skulle bli fallet kanske man inte kan kalla dem ny mästare eftersom de vann i fjol.

Läs om gratis NBA Live Stream här!

Speltips Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors

Golden State Warriors har inte alls dominerat stort i matcherna mot Cleveland Cavaliers även om man kan tro det när 3-0 i matcher känns som ren kross. Första mötet gick till förlängning och senaste mötet slutade med 8 poängs marginal. Men faktum är att Golden State Warriors haft det där lilla extra att sätta in i matcherna när det gäller som mest under hela slutspelet. Därför tror vi att vi inatt för andra natten i rad får se ett amerikanskt mästarlag i en av de absolut största sporterna i USA.

Oddset för Golden State Warriors vinst ligger för närvarande på 1,54 @ bet365.