Söndagsnöjet den 10 juni blir fotboll och matchen Österrike – Brasilien. VM-aktuella Brasilien gör sitt sista matchgenrep idag mot Österrike med avspark klockan 16:00.

För den som är intresserad av hur Brasiliens landslag presterar såhär nära inpå mästerskapet ska förstås ta möjligheten att se matchen gratis på Unibet TV (eller bet365) vilket är tillgängligt för dig som registrerar dig med namn och e-mail samt utnyttjar välkomstbonusen.

SE MATCHEN PÅ UNIBET TV HÄR! >>>

Brasilien får tipset

Brasilien har spelat helt fantastisk fotboll de senaste 2 åren. På 20 matcher har Brasilien endast förlorat en enda match vilken var i en vänskapsmatch mot Argentina 0-1 för nästan exakt 1 år sedan den 9 juni 2017. Antal segrar på dessa 20 matcher uppgår till antalet 16 stycken vilket får anses vara anmärkningsvärt bra!

Österrike har efter ett par bedrövliga fotbollsår verkligen spottat upp sig på sistone. 7 segrar på raken i landslagssammanhang är inte fy skam och Österrike kan bli ett perfekt genrep för Brasilien att hugga tänderna i. Brasilien möter ju i VM-gruppspelet Schweiz, Costa Rica och Serbien. Men att Österrike idag ska rå på ett VM-laddat Brasilien tor inte många på, och inte vi heller.

Vi tippar på att Brasilien vinner dagens möte med Österrike till oddset 1,53 @ bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-06-10 kl. 09:52 men kan komma att ändras.

I övrigt så spelade Sverige igår sin andra 0-0 match på raken och åker nu till Ryssland för de sista förberedelserna innan fotbolls-VM startar på torsdag. Heja Sverige!

Spela nya spelet Hugo Goal 7-14 juni och vinn 250.000kr!

Golden Cup 2018

Hattrick Fotboll