Belgien har spelarmaterialet för att gå riktigt långt i stundande fotbolls-VM. Vad sägs om exempelvis att ha spelartrion De Bruyne, Lukaku och Hazard i sitt landslag? Costa Rica får verkligen pröva VM-formen idag måndag 11 juni mot detta landslag som innehåller mer eller mindre idel storstjärnor. Matcher drar igång kl. 20:45 och sänds på ViaPlay.

Dagens fotbollslandskamper 11/6

15:30 Sydkorea – Senegal
20:45 Belgien – Costa Rica

Förhandstips Belgien – Costa Rica

Belgien gjorde slarvsylta av Egypten häromdagen och har inte förlorat någon av sina 18 senaste landskampsmatcher. Belgien seglar alltmer upp som en vinnarfavorit till VM-guldet bredvid Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrike och Argentina. Visst vinner Belgien över Costa Rica ikväll och vi tror starkt på att segern blir med minst 2 mål.

Tipset: Belgien vinst med handikapp -1,5 till oddset 1,76 @ LeoVegas!

Spela nya spelet Hugo Goal 7-14 juni och vinn 250.000kr!

Sydkorea – Senegal

Tidigare denna måndagseftermiddag spelar Sydkorea match som ju är Sveriges premiärmotståndare i Fotbolls-VM med match nästa måndag 18 juni. Idag är det dags för sydkoreanernas sista genrep innan matchen mot Sverige och då står Senegal för motståndet. Avspark kl. 15:30!