Sveriges fotbollsdamer möter under den tidiga tisdagskvällen 12/6 Ukraina för att spela om 3 viktiga VM-kval poäng. Sverige leder VM-kval gruppen på 15 poäng och Ukraina har efter lika många matcher 7 poäng på en tredje plats. c more sportUkraina – Sverige sparkar igång matchen klockan 18:00 och direktsänds på TV12 och streamas på C More. Teckna 1 månad på ”C More Mycket Sport” för bara 199kr utan krav på bindningstid. Då kan du förutom kvällens VM-kvalmatch Ukraina – Sverige också se till exempel alla matcher från Fotbolls-VM i Ryssland, filmer och serier och mycket mer…

DIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Speltips Ukraina – Sverige

Sveriges damer har spelat fem kvalmatcher till VM hittills och vunnit samtliga. Även om 3-0 vinsten mot Danmark aldrig spelades utan Sverige fick segern tilldelad efter att danskorna aldrig kom till matchen eftersom de strejkade mot det egna fotbollsförbundet då de inte kunde enas om ett nytt spelaravtal. Detta gör att Danmark som vunnit övriga sina matcher ligger 3 poäng bakom Sverige i gruppen i detta nu.

Ukraina har visserligen favör av hemmaplan idag men har på de fem inledande VM-kvalmatcherna bara vunnit två och spelat en oavgjord match. De bägge förlusterna har båda kommit mot Danmark och då har Sverige och Ukraina inte mötts i någon av sina två inbördes möten ännu.

Svenskorna ser starka ut och gjorde en väldigt bra match i senaste VM-kvalmatchen mot Kroatien förra torsdagen då segersiffrorna tillslut skrevs 4-0. Målskillnaden kan vara en avgörande faktor när gruppspelet slutligen ska summeras och då det bara är ettan i gruppen som tar en direktplats till VM så är varenda boll i mål framåt för Sverige viktig. Vi tror på minst 3 mål totalt i dagens match mellan Ukraina och Sverige!

Speltipset: Över 2,5 mål i matchen Ukraina – Sverige till oddset 1,58 @ betsafe.

Hugo Goal

Spela nya spelet Hugo Goal 7-14 juni och vinn 250.000kr!