Ska vi få se på dansk dynamit idag? Streama Peru – Danmark live denna lördagkväll 16/6 2018 med avspark kl. 18:00. Peru – Danmark Live Stream samt alla andra matcher i årets Fotbolls-VM i Ryssland ser du via live streaming.

Spela live-odds gör du bäst på bet365 som erbjuder massvis med oddsmarknader och spännande oddsalternativ under tiden matchen håller på.

Vill du spela Vikingafotboll?

Peru – Danmark Live Stream

Att streama VM-fotboll är perfekt för dig som befinner dig på en plats utan att få in tv-kanalerna SVT och TV4 som annars sänder Fotbolls-VM. Men just live streaming är också underbart av den anledningen om du inte vill störa de övriga familjemedlemmarnas tv-tittande. Du kan få varenda VM-minut av varenda match om du vill helt själv i din egen mobilenhet eller vilken annan enhet du nu väljer att titta på. Se på Peru – Danmark Live Stream idag med start klockan 18!

Fotbolls-VM lördag 16 juni

12:00 Frankrike – Australien
15:00 Argentina – Island
18:00 Peru – Danmark
21:00 Kroatien – Nigeria

Spel på Danska seger

Spel på live odds i en sådan här match är för oss helt självklart och då är bet365 det bästa spelbolaget av alla att göra det på eftersom de erbjuder en ofantlig mängd spelalternativ. Men vi vill också lägga ett spel innan matchen som vi tror på benhårt.

Danmark imponerade under VM-kvalet och kom tvåa i gruppen efter gruppsegraren Polen emedan Peru tog sig till Vm med nöd och näppe efter att ha slutat femma av tio lag i det sydamerikanska kvalet.

Christian Eriksen, till vardags spelandes i Tottenham, är Danmarks fixstjärna. Men det finns annars ett helt gäng högkvalitativa spelare för övrigt i laget. Mittfältaren Thomas Delaney i Werder Bremen, målvakten Kasper Schmeichel i Leicester, backen Andreas Christensen i Chelsea och mittfältaren Pione Sisto i Celta Vigo är kanske de främsta spelarna. Dessutom finns ju 30-årige Nicklas Bendtner med i truppen och kan kanske bli en joker som blixtrar till när det nu vankas världsmästerskap i fotboll?

Peru ska man förstås aldrig räkna bort på förhand men saknar profiler i laget, i alla fall som vi känner till. Själv betonar de kollektivet som lagets styrka, precis som Sverige gör. Men vårt förhandstips blir att Peru inte kommer räcka til mot Danmark idag utan alla 3 poängen bör tilldelas vårt kära grannland om ingen överraskning sker.

Ett helt gäng spelbolag erbjuder samma odds 2,40 på att Danmark vinner. Spela på dansk seger hos exempelvis Betfair eller Expekt!