Kroatien – Nigeria möts i fotbolls-VM lördag 16 juni 2018 med matchstat klockan 21:00. Streama Kroatien – Nigeria live hos C MORE utan varken reklam eller bindningstid vart du än håller hus. Streaming hos C MORE fungerar i såväl mobilen, läsplattan, datorn och tv’n oavsett var du befinner dig. Streama Fotbolls-VM 2018 nu!

Streama Kroatien – Nigeria

Kroatien har ett lag fullt med riktigt duktiga fotbollspelare och är ett av de lag som verkligen kan överraska genom att ta sig långt i den här VM-turneringen. De har en bra mycket målvakt i Danijel Subasic som spelar klubbfotboll i franska Monaco. På mittfältet kan man mönstra spelare som Luka Modric, Real Madrid och Ivan Rakitic, FC Barcelona. Längst där framme finns spjutspetsarna Mario Mandzukic, Juventus och Ivan Perisic, Inter.

Nigeria har sin främsta styrka i ett starkt mittfält och brukar ställa om blixtsnabbt med alla sina snabba spelare. Fart och fläkt framåt kan utlovas från Nigerias sida! Däremot kan vi förvänta oss en något svajigare defensiv och framförallt målvaktssidan är nog deras sämsta lagdel.

Streama Kroatien – Nigeria ikväll!

Spela odds på matchen hos Bethard, Bet365 eller Betfair!

bethard zlatan