Streama Brasilien – Schweiz Live! Längtar efter att få se Brasilien spela i fotbolls-VM och den långa väntan är snart över när kvällens match mellan Brasilien och Schweiz sparkar igång kl. 20:00. Brasilien – Schweiz Live Streaming finns att se på för dem som inte har tillgång till SVT. Ska VM 2018 bli Brasiliens revansch efter den extremt jobbiga förlusten i förra hemma-VM:et då Brasilien förlorade mot Tyskland med 7-1 i semifinalen inför en totalt chockad hemmapublik. För många brasilianare var det en rejäl fotbollstragedi som påverkade hela deras liv under en tid efteråt.

Streama Fotbolls-VM 2018 nu!

Brasilien – Schweiz Live Streaming

Brasilien är världens mest framgångsrika fotbollsnation med flest mästerskapsmedaljer av alla. Men det är sannerligen inte med någon stor marginal då Tyskland är hack i häl och kan komma ikapp om de återigen blir världsmästare. Nu får vi se hur Brasilien inleder fotbolls-VM i Ryssland, Schweiz ska besegras ikväll är meningen. Och vi följer allt via Brasilien – Schweiz Live Streaming!

Brasiliens startelva:

Alisson – Danilo, Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro, Paulinho – Willian, Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus.

Schweiz’s startelva

Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic.