Streama Tunisien – England idag när de möts i fotbolls-VM denna måndag 18 juni 2018 med matchstart klockan 20:00. Streama Tunisien – England live utan varken reklam eller bindningstid vart du än håller hus. Live streaming fungerar i såväl mobilen, läsplattan, datorn och tv’n oavsett var du befinner dig. Det bästa är att registrera sig idag på C MORE och streama Fotbolls-VM 2018 då du för samma låga peng får se alla matcher i hela VM.

Streama Tunisien – England

Mötet Tunisien – England kan förhoppningsvis bli en härlig fotbollsmatch att titta på där tunisierna ofta agerar irrationellt på planen och man aldrig riktigt vet vad som ska hända, medan England tvärtom är disciplinerade med en trupp spelare vi svenskar väl känner till, det vill säga om man är någorlunda intresserad av fotboll. Det kan också tyvärr bli en riktigt stökig match då Tunisien drabbats hårt av huliganvåld i den inhemska ligan och tunisiska huliganer befaras nu ha tagit sig till Ryssland och gärna ger de engelska tillresta huliganerna en fight. Vi får se hur det blir med den saken men innan vi tar oss vidare an matchen Tunisien – England så måste vi bara nämna något om Sveriges VM-premiär mot Sydkorea tidigare idag.

Skön svensk seger

Vilken underbart skön seger för Sverige när vi besegrade Sydkorea med 1-0 under eftermiddagen. Det var väl ingen höjdarmatch direkt och Sverige fick kämpa till sig segern mer än att Sydkorea utmanövrerades. Dock måste sägas att Sverige borde avgjort matchen flera gånger om efter ett antal ganska klara målchanser men målskyttet ville sig inte alls, precis som vi haft problem med under en längre tid nu känns det som. Granen fick kliva fram, som den lagkapten han är, och sätta straffen som Sverige fick efter dryga 60 minuter spelade. Nu väntar Tyskland på lördag!

Tunisien utan superstjärnan

Tunisien kommer till spel utan sin största stjärna Youssef Msakni, en spelare som inte många känner till här i Europa. Men i hemlandet är han en superstjärna och jämförs av förbundskaptenen Nabil Maaloul med att exemplifiera frånvaron som ett Argentina utan Lionel Messi. Vilket också får mig själv att instinktivt jämföra med vår egen frånvaro av Zlatan i den svenska truppen.

Englands stjärnspäckade gäng

Vi svenskar brukar alltid ha ett extra gott öga till Englands landslag, säkerligen på grund av vår långa historia med Premier League fotboll i tv-rutan. Och visst ska det bli kul att få se de engelska stjärnorna spela tillsammans i ett VM igen. I den här VM-turneringen får vi nöjet att titta på spelare som Kyle Walker, Dele Alli, Eric Dier, Jesse Lingard, Raheem Sterling, Marcus Rashford, Jamie Vardy och framförallt Harry Kane!

Spela live odds!

Streama Tunisien – England och spela live odds på matchen allra bäst hos antingen Bet365Bethard, Unibet eller Betfair!