Idag är det dags för den sista gruppen att ta plats på den stora scenen i Ryssland. Grupp H med lagen Colombia, Japan, Polen och Senegal. Om vi ska tippa utgången av gruppen så talar mycket för att Polen och Colombia tar sig vidare. Idag strax efter lunch, klockan 14.00 så möts Colombia – Japan. Det är på pappret två tekniska lag som möter varandra men vi tror att Colombia styrka och anfall avgör det här idag.

Två spelare sticker ut

Håll ett extra öga på James Rodriguez och Radamel Falcau i Colombia. Rodriguez, född 12 juli 1991 spelar i Bayern München, på lån från Real Madrid medans den mer rutinerade Falcau håller till i Monaco. Colombia brukar vara bra och ta sig vidare från gruppen i de stora mästerskapen. Vi tror inte att Japan kommer ha mycket att sätta emot här och ettan känns bra.

Colombia vinner matchen till oddset 1.68 rekas hos spelbolaget LeoVegas.

leovegas sport

Streama Fotbolls-VM 2018!

 

leovegas