Idag tröstar vi oss med att streama Japan – Senegal med avspark kl. 17:00 samt att spela live odds på densamma. Baksmällan börjar annars så sakteliga ge med sig efter gårdagens VM-fest som sedan slutade på ett så abrupt och hjärtskärande sätt när Tyskland gjorde 2-1 i den sista övertidsminuten. Luften gick verkligen ur en.

Streama fotbolls-VM 2018!

Streama Japan – Senegal

Dagens VM-fotboll kanske är en klen tröst men med vetskapen om att vi (Sverige) fortfarande inte är ute ur leken, utan faktiskt har en ärlig chans på åttondelsfinalen kvar, så känns det på något sätt ändå bra. Vi gjorde ju en riktigt bra match med tanke på förutsättningarna där knappt en enda av Sveriges spelare skulle platsa ens i hela den tyska truppen. Och om några dagar behöver vi ”bara” slå Mexiko för att ta oss vidare till slutspelsmatcherna.

Matchen Japan – Senegal blir en intressant historia då båda vann sina respektive VM-premiärer. Japan besegrade Colombia med 2-1 och Senegal vann över Polen med samma siffror. Det är alltså en tidig gruppfinal vi har att se fram emot!

Streama Japan – Senegal i mobilen, datorn, läsplattan och tv’n på C MORE vilket är perfekt för alla som inte har tillgång till tv-kanalen TV4. Live-betting spelas bäst på bet365!