Streama Island – Kroatien live i fotbolls-VM tisdag 26 juni. Live streaming ses i alla dina enheter såsom mobilen, datorn och läsplattan på C MORE. Mycket trevligt för dig som gärna vill se på Islands möte med Kroatien och inte har tillgång till tv-kanalen TV4. Matchstart klockan 20:00!

STREAMA FOTBOLLS-VM 2018!

VM-matcher 26 juni

16:00 Australien – Peru (SVT Play & C MORE)
16:00 Danmark – Frankrike (SVT1 & C MORE)
20:00 Island – Kroatien (TV4 & C MORE)
20:00 Nigeria – Argentina (C MORE)

Streama Island – Kroatien live

Ska Island än en gång visa prov på isländsk kyla och vulkanisk kämpaglöd? Det kan i så fall räcka långt mot ett Kroatien som redan är klara för åttondelsfinal och i praktiken också är klar gruppetta. Att Kroatien inte tar den här matchen på alltför stort allvar visar sig inte minst av att förbudskaptenen Zlatko Dalić väljer att vila hela 5 spelare, Corluka, Mandzukic, Rakitic, Rebic, Vrsaljko och där en sjätte spelare Marcelo Brozovic redan är avstängd på grund av för många gula kort.

Totalt är fem startspelare från segerkrossen mot Argentina borta från spel mot Island. Och vi vet ännu inte heller om de övriga startspelarna kommer sitta på bänken från start i kvällens match mot Island vilket inte vore särskilt överraskande då man har lyxen att vila dem till åttondelsfinalen och också slippa riskera kort och efterföljande avstängningar på dem. Detta öppnar helt klart upp för Isländsk glädjelycka idag. Men då måste poäng och målskillnad i den samtida spelande matchen mellan Nigeria och Argentina gå rätt väg för islänningarna också.

Se spelbolagen med bästa VM-oddsen och spelalternativen samt alla erbjudanden på fotbolls-VM här >>>